Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal Mancini'yi gondermek istiyorsa eger, yerine yari maaşına calistiracak birini bulmus demektir. O isim de Luce olmaz bittabi.

Quagliarellayı alıp Santrafora koyup,Burakı Kanatta oynatıp küstürürse kafa atarım ben bu italyana.

Ne yapalım Murat 1 sene sözleşmesi kalmış 29 yaşındaki adama 5 milyon Euro mu verelim ? Ben de isterim Olcan'ı ama Beşiktaş bu parasızlıkta 5 milyon euro veriyorlarsa elden ne gelir ?

En iyisi gurbetçi kanat oyuncusu bulalım ucuzundan 2-3 tane zaten Endoğan var,işimizi görsün yabancı sınırı kalkana kadar zaten son sene bu yabancı sınırında...

Yillardir kanat oyuncusu alinmiyor diye kendimizi parcaliyoruz burada. Suan piyasadaki en iyi yerli kanat Olcan. Ve bizim onu mutlaka transfer etmemiz gerekiyor. Fakir BJK daha Motta'nin bonservisini bile alamazken Olcan'a 5 milyon mu verecek? Hic inandirici gelmiyor bana bu haberler.

Mancinin listesi mi? Bugünkü La Gazzetta dello sport röportajnda Mancini zaten bir stoper, 2 kanat ve forvet istediğini kendisi söylüyor. Quagliarella konusunda muhabirden gelen soruya cevap veriyor. Ayni röportajda İnsigne ve İmmobileyide begendiğini söylüyor. Bu röportaj Mancinin listesinde Quagliarela ve Astori olduğunu göstermez.

Quagliarella begendigim bir elemandı ama yası 31 olmus.Lüzumsuz bir hamle olabilir.

almamız gerekenler gökhan töre-gökhan inler-lavezzi alıcaklarımız inşallah bunlar olur

unal baskan hak edene hak ettigini verir oyle parasina puluna bakmaz

Bu sene kazın ayağı öyle değil ne yazık ki. Tasarruf yapmamız gerek. Buna da taraftarın en az tepki göstereceği yerden başlamayı düşünüyor başkan bence.

luce'nin maasi Mancini'ye yakindir. O yüzdem Luce olmaz. denizli olur bemce eger Mancini giderse.

Unal Aysalin Manciniyi istemedigi besbelli ama tazminat odemek istmiyor

B planı kesin Denizli.Luce gecen hafta Sky'a acıklama yaptı.Acıklamalar Denizli'yi isaret ediyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt