Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene kazın ayağı öyle değil ne yazık ki. Tasarruf yapmamız gerek. Buna da taraftarın en az tepki göstereceği yerden başlamayı düşünüyor başkan bence.

bu cok dar bir dusunce olur,bugun Galatasarayda calisacak TD 2,5m eurodan asagiya zaten calismaz,manciniyi gonderip 2m kar etmeyi ummak bize tasarruf olarak birsey kazandirmaz

Bu Saaten sonra Mancini gitmez,gitmesin zaten. Luce nedir allah askina,70 yasinda Adam bizim Ülkede rahat calismaz.

U.aysal=kaliteyi dusurmeyecegiz,kaliteyi yukseltecegiz.(cilek transferi konusundaki soruya cevabi)

bu cok dar bir dusunce olur,bugun Galatasarayda calisacak TD 2,5m eurodan asagiya zaten calismaz,manciniyi gonderip 2m kar etmeyi ummak bize tasarruf olarak birsey kazandirmaz

umarin senin dediğin gibi olur. Mancini giderse sadece Luce'ye fitim ben şu anda. Diger türlü gayet başarısız bi hamle olacak.

Mancini yerine Zinedine Zidane lafları dolanıyor kulislerde doğrumu bilen var mı?

Davide Astori

Seydou Doumbia

Olcan Adın

Tarık Çamdal Yazım hataları olabilir.Kusura bakmayınız.

TRANSFER FİNİTTO

Şu Jimmy Durmaz'ı da itin bir tarafına sokmayın be kardeşim.Elde ki kanat oyuncularının(Bruma'yı katmıyorum) hepsinden daha kaliteli.Gelirse ben şahsen sevinirim.

Ünal Aysal: Mancini ile 3 yıllık kontratımız var. Her yıl 15 Mayıs-15 Haziran arası düşünerek tamam mı-devam mı deme hakkına sahip

Ufuk ve Aykut'un sözlesmesi bitti bu arada. Yedek bir kaleci alarak transfer dönemine girmeliyiz.

Defansa gelecek olursak Dany mutlaka bonservisiyle gönderilmeli, takasla falan halledebilirsek güzel olur.

Burdisso gitti. Eboue'ye West Ham talipti sanirim. 1 milyon fln elde edebilirsek harika olur.

Mancini'nin hic forma sansi vermedigi Gökhan Zan'da yüksek ihtimal Cimbom'a veda eder bu sene.

Salih Dursun'u almayin dedik durduk ama dinletemedik. Metin Sentürk bile gördü bu kötü oyuncuyu.

Bana göre defanstaki tek belirsiz isim Chedjou. Kalma ihtimali kesinlikle var. Ama Mancini stoper istedigine göre kesinlikle teklif bekliyoruz.

Bu durumda kale ve defanstan 8 oyuncu gitmis oluyor.

habire yeni isim zidane nerden çıktı

Şu Jimmy Durmaz'ı da itin bir tarafına sokmayın be kardeşim.Elde ki kanat oyuncularının(Bruma'yı katmıyorum) hepsinden daha kaliteli.Gelirse ben şahsen sevinirim.

bende bunu anlamıyorum çok hızlı ve teknik bi oyuncu yaşıda ufak ne bu arkadaş bizimkiler çok kötü bence toptan anlamıyolar..olcan adın diye sabitlenmişler sonuçta alternatif bol hepsi sabri aydından iyidir

Tribun Dergi ‏@tribundergi 5 dk.

Ünal Aysal: Mancini'nin kalmasını istiyoruz ama bizim şartlarımızı kabul edip başarı vaat etmeli Sonra 'bana Balotelli'yi almadın' dememeli.

Baba Mancini'yi kovmanın peşinde.Yalnız bir an önce karar vermeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt