Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini kalır , kalmaz isede Denizli gelecektir diye düşünüyorum , Başkan'ın geçen günkü programda söyledikleri özellikle spor medyası sorularına ithafen bence Denizliyi işaret ediyor ,

Denizli'nin ülkedeki medya gücünüde hesap ederek yeni sezonda oyunu daha bir kuralına göre oynamak istiyor bence .

Ukrayna'da durumlar karışık. Yani Lucescu imkansız değil. Kısa vadede Denizli de başarlı olur.

cok agir sallamislar,bu uslup ve konusma tarzi unal baskanin tarzinin uzagindan yakinindan gecmiyor

Aysal Mancini'ye yapabilecekleri transferleri ileteceğini söylerken "Biz her şeyin net olmasını istiyoruz. Hocamız daha sonra bize çıkıp herhangi bir başarısızlıkta siz bana istediğim futbolcuları almadınız diyerek bir bahene üretilmesini istemiyoruz" dedi.

Lig TV'de de var.Bir yerde konuşuyor başkan.

Taraftar da anlamıyor.

ben uzun zamandır beğeniyorum jimmyi çok hırslı bi oyuncu turgut doğanı da yerin dibine soktunuz belki başarılı olucak sonuçta adam hızlı kumaşı iyi tamam töre olcan süper topçu ama hangisi kesemize uyarsa onu almak lazım

Bence baskan manchiniden memnun degil ve kisitli Transfer bütcemiz var diyecek ve tazminatsiz manchiniden kurtulmayi planliyor,manchini giderse denizli gelir ve Transfer bombalari patlamaya baslar

Aysal Mancini'ye yapabilecekleri transferleri ileteceğini söylerken "Biz her şeyin net olmasını istiyoruz. Hocamız daha sonra bize çıkıp herhangi bir başarısızlıkta siz bana istediğim futbolcuları almadınız diyerek bir bahene üretilmesini istemiyoruz" dedi.

Lig TV'de de var.Bir yerde konuşuyor başkan.

balotelli falan lafi hic gecmiyor,adam zaten balotelliyi mancini istemedi dedi simdide cikip basarisizlikta mancini bana balotelliyi almadiniz falan demesin dermi,t.dergi mal mal haber yapmis iste

Jimmy Durmaz-------> 25 yaşında 32 Maç 6 gol 4 asist

Olcan Adın------------>29 yaşında 33 maç 10 gol 9 asist

Gökhan Töre--------->22 yaşında 30 maç 4 gol 7 asist

S.aleykum realist olalım beyler başkan mancini yi istemiyor,tazminat koparttirmadan şutlamak isyoyor.Tabi mancinin elinde kapı gibi sözleşme var,başkana sorarlar, neden bu hocaya böyle bir sözleşme yaptın diye, adamı gondermek istersen gonderemessin işte.

Böyle yıldız transferi de beklemeyin çünkü kasada para yok, bu sene alinacaklar 1-2 kanat ,yerli forvet,olursa stoper ve bek olur. Bu transferler de kadrodaki çöpler yollandiktan sonra gerçekleşir. Dua edelim de biz kadrodaki çöpleri yollamaya çalışırken elde kalan bir avuç yerli topluluğunu da rakip takımlara kaptirmayalim.

Öyle yabancı forvet transferi beklemeyin, hele balotelli,mandzukic falan imkanı yok, boşa umutlanmayin derim.bu yaz dönemi çok kısır geçecek.

Ne Mustafa Denizli'si ya Allah aşkına bu nedir ya ?

Ciddi ciddi burada Denizli diyenler var,üstelik sayıları da hiç az değil.Allah akıl fikir versin hepinize ne diyeyim...

Jimmy Fener maclarinda hep yatiyor. Karaktersiz herif.

I am the one who knocks!

ben uzun zamandır beğeniyorum jimmyi çok hırslı bi oyuncu turgut doğanı da yerin dibine soktunuz belki başarılı olucak sonuçta adam hızlı kumaşı iyi tamam töre olcan süper topçu ama hangisi kesemize uyarsa onu almak lazım

Turgut Doğan'a bende karşıyım Bora.Turgut tipik Anadolu topçusu.Mesela Ahmet İlhan ondan daha yetenekli.Kesinlikle Turgut bizden uzak durmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt