Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında farklı görüşlerden bakmıyoruz ben senin görüşlerine katılmakla beraber Mancini nin sözleşmesine 9 milyon euro ya serbest kalır maddesi koymuş bu yönetim.Burak ve Selçuk ikisi iyi bir sene geçirmiş demiyorum alternatifi yok diyorum bencede sözleşmelerini dünya çapında futbolcu sözleşmesi gibi yapmak yanlış burdada sorun yok.Ama asıl sorun bizim takımımızda yıllık 1 milyon euro alan 5 para etmez futbolcular.Oğuzhan Özyakup 2 senede 500.000 euro ya oynarken bizde yedek kaleci bundan fazla aldı.Salih Dursun transferine gidip dünyanın parasını verdiler gidip bu parayı Eskişehire verip Tarık ya da Bursaya verip Şeneri alabilirdik.Bunların yanında ben Burak ve Selçuk İnan ın sözleşmesine takılmıyorum.8 milyon euro verip aldıgımız Amrabat ı elden çıkaramıyoruz.3.3 milyon euro ya aldıgımız Dany başımıza bela.

aynen oyle

Yonetim finansal olarak cok hatalar yapiyor

her defasinda diyorum, boyle sozlesmeleri bizden baska dunyada hic bir takim yapmaz

Mancinin, basarili olma garantisi 6%, basarisizlik olmasi 94%.. kisacasi tum yaptirimlar kumar oyunu gibi

Baskan kendi sirketinde 99% garanti olacak isletime bile boyle rahatliklla ve sorumsuzluk davranmaz

evet vizyon ve basari icin giderlerin yukselmesi lazim ama salakligin yukselmesi bana gore sacma

20 tane cop var elimzide, hepsi tas gibi kontratlari var, bugun transfer yapamiyoruz cunku transfer yapacagimiz butceyi kullandik

ve ilerde bu oyuncularin alacaklari var, 4,5 tane daha adam aldik ve onlarda bize basari getirmezse, bu isin icinden kolay kolay cikmayiz

Sadece boş pozisyonlarda kaçırdıklarıyla tam 16 puan bıraktık. Sen hiç leblebi görmedin galiba..

Gidip dünyanın en iyi golcülerinin de boş kalelere kaçırdığı golleri bi arat ondan sonra konuşalım. Herkes gol kaçırır son 2 hazırlık maçında Robben'in kaçırdığı golleri Burak kaçırsa adamın yemediği küfür kalmazdı.

Burak'ı top kontrolü, ofsayt, saçma sapan faulleri vs. gibi konularda eleştirebilirsiniz evet o yönlerde gerçekten yeteneksiz ama gol kaçırma konusunda eleştirmek mantıksızlığın son noktası. Son 3 sezonda attığı golleri küçümsemek de neyin nesi ? Bu ligde bu kadar gol atmak basit bir olaysa, Burak yeteneksizse bu konuda, herkes atar zaten o kadar gol peki neden atamıyolar ?

evinde kasimpasaya 4 gol yiyen kadro bu kadroydu

aylardir deplasmanlarda rezil olan kadroda bu kadro

10 ksi real madrid karsisinda 4 gol yiyen ve evinde 6 gol yiyen takimda bu takim

Simdiden herkeze soyleyim, bu oyuncu topluluguna guvenerek yola cikarsak, sonumuz husran olacak

Dunya yildizlarimiz sozlesmeleri 4m euro, ama bizim takimi buyunuyle daha cok katki veren caner ise 700 bin euro parayla oynuyordu

Anladigim kadar takima cok guclu yaptiracak, transferler olmayacak

mancini yine ayak ustune ayak atarak bizim rezil olmamizi izleyecek, chelsea macindaki tavirlari zaten belliydi

bizi kucuk goruyor, burak ve selcuk para icin oynuyor ve her gun kotuye gidiyorlar

acil 3,4 direk 11 oynayacak adam almazsak sonumuz kotu

yada fenevin kume dusmesini bekleriz

kral kral diyorsunuz da, kral da olamadi bu sene, en fazla kralice, dua etsin ki diger forvetler de ayni rezalette... 17 gol ile gol kralli olundu...burak zaten 4-5 mac icinde okadar pozisyon harciyor

Bazi arkadaslar kusursuz robot görmek istiyor takimda. Türk oyuncu diye aglayanlar, 2 senede 60 gol atmis adami begenmiyor.

Eee arkadaslar, Türklerin kapasitesi bu kadar, kusura bakmayacaksiniz.

Bende bilirim Selcuk´un yerine Alonso´yu, Burak´in yerine Falcao´yu koymayi.

Sistem böyleyse itiraz edemezsiniz. Hele Burak´tan kaliteli yerli golcü yoksa, hic itiraz etmeyeceksiniz.

Varsa Burak´tan iyisi, sayin bakalim, bizde görelim.

Gidip dünyanın en iyi golcülerinin de boş kalelere kaçırdığı golleri bi arat ondan sonra konuşalım. Herkes gol kaçırır son 2 hazırlık maçında Robben'in kaçırdığı golleri Burak kaçırsa adamın yemediği küfür kalmazdı.

Burak'ı top kontrolü, ofsayt, saçma sapan faulleri vs. gibi konularda eleştirebilirsiniz evet o yönlerde gerçekten yeteneksiz ama gol kaçırma konusunda eleştirmek mantıksızlığın son noktası. Son 3 sezonda attığı golleri küçümsemek de neyin nesi ? Bu ligde bu kadar gol atmak basit bir olaysa, Burak yeteneksizse bu konuda, herkes atar zaten o kadar gol peki neden atamıyolar ?

Diğerlerini zaten savunacak adam yoktur. Tartışmaya gerek var mı? Ayrıca siz bütün ligi takip ettiğinize emin misiniz?

evinde kasimpasaya 4 gol yiyen kadro bu kadroydu

aylardir deplasmanlarda rezil olan kadroda bu kadro

10 ksi real madrid karsisinda 4 gol yiyen ve evinde 6 gol yiyen takimda bu takim

Simdiden herkeze soyleyim, bu oyuncu topluluguna guvenerek yola cikarsak, sonumuz husran olacak

Dunya yildizlarimiz sozlesmeleri 4m euro, ama bizim takimi buyunuyle daha cok katki veren caner ise 700 bin euro parayla oynuyordu

Anladigim kadar takima cok guclu yaptiracak, transferler olmayacak

mancini yine ayak ustune ayak atarak bizim rezil olmamizi izleyecek, chelsea macindaki tavirlari zaten belliydi

bizi kucuk goruyor, burak ve selcuk para icin oynuyor ve her gun kotuye gidiyorlar

acil 3,4 direk 11 oynayacak adam almazsak sonumuz kotu

yada fenevin kume dusmesini bekleriz

diğerlerini anlarımda

Bayern evinde Real'den 4 gol yiyor biz 6 yemişiz çok mu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt