Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğerlerini anlarımda

Bayern evinde Real'den 4 gol yiyor biz 6 yemişiz çok mu :)

cok degil kardesim :D

aslinda 20-30 yememiz lazimmis hehe

FT sevmem, ama FT sence niye kovuldu ? 6-1 macinda aldigi skor yuzunden, diger etkenlerde kovulmasina mani oldu ama en buyuk neden bu 6-1di

kisacasi GS boyle argumanlar yakismaz, onlar yedi diye bizim 6 yememiz cokmu demen bence ezikce bir arguman

Galatasaray asla boyle bahanelerin arkasinda kalmamali, ben oyle dusunuyorum

kasimpasaya 4 yedik, bunu nasil aciklayacaksin, yaw kusura bakmada bu kadar deplasman kisiri ve rezil sonuclar almis takimi savunmamak lazim

canli olarak senin tv den seyrettiginden fazla mac izlemisimdir

yav-he-he_524427.jpg

Pahalı Transfer falan BEKLEMEYİN... Durum bu ki;

Finansal Fair Play (FFP) tarafında UEFA’nın Finansal Kontrol Kurulu (FKK) ile uzlaşmadan sonra Galatasaray 2015-16 sezonu dahil önümüzdeki iki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılım vizesini aldı.

Ufak bir miktar ceza almıştık ve Galatasaray neyin sözünü vermişti hatırlayalım:

Mayıs 2015 sezonu sonu rakamları itibariyle UEFA FFP kriterlerine tam uyumu sağlanacak.

Yani 2012-13/2013-14/2014-15 sezonları toplamında, maksimum 45 milyon Euro zarar yapabilecek.

Maksimum 30 milyon Euro zarar taahhüdü ise, 2016-17 sezonunda Avrupa kupalarına katılım için gereken olmazsa olmaz şart.

Forvet yerli olmak zorunda diye bir kural yok. Hele Turkiye liginde defansi yerli yapip yabanciyi onde kullanmak daha makul. Elind Muslera gibi bir deger var sonucta. Burak i da severim. Iyi bir alternatif. Ama ipiyle kuyuya inilmez, cok gol atti diye yuceltmek yersiz.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder ve burak baskaldirmasaydi ligin 2. yarisinda simdi istifa aysal diye agliyodunuz

ohhh hayata bak forvet yabanci kaleci yabanci

hah buldum meloyu satar hurriyeti aliriz

sneijder ve burak baskaldirmasaydi ligin 2. yarisinda simdi istifa aysal diye agliyodunuz

ohhh hayata bak forvet yabanci kaleci yabanci

hah buldum meloyu satar hurriyeti aliriz

Kardeş biraz haklılar yabancı forvet konusunda. Ama bu yabancı forvet Burakı yerinden edecekse Kanatta oynatılmalıdır.

Melo ve Aysal in Burak Yilmaz in becerileri ile ilgisi ne acaba. Her zamanki gibi konuyu odak kaydirarak hakli cikma cabasi. Tamam senin dediginden.

Bana gore asil ma olanlar, GS evinde 6 yemesine normal karsilayanlardir

Sonucta dunyanin en zor deplasmanlarindan biriyiz

ha bide benim yorumumu iyi oku, deplasmandan kazanmamis, kasimpasalara evinde 4 yemis takim dedim

direk olarak konuyu reale geetirmek sacmalik

sonucta boyle bir toplamda grafik cizmis bir takim, gelecek sezon daha iyisini yapmasi zor.. gelecek sezon nasil deplasmanlarda kazancagiz, yine kasimpasa gelip bize 4 gol atmayacagini kim sozunu verir

ya realden fark yedi diye uzulen tek mal taraftar bizdedir bu kadar gerceklerden uzak futbolu bilmeyen taraftar harbiden zor bulunur

realin fark atamayacagi tek bir takim yok dunyada gunundelerse

Bana gore asil ma olanlar, GS evinde 6 yemesine normal karsilayanlardir

Sonucta dunyanin en zor deplasmanlarindan biriyiz

ha bide benim yorumumu iyi oku, deplasmandan kazanmamis, kasimpasalara evinde 4 yemis takim dedim

direk olarak konuyu reale geetirmek sacmalik

sonucta boyle bir toplamda grafik cizmis bir takim, gelecek sezon daha iyisini yapmasi zor.. gelecek sezon nasil deplasmanlarda kazancagiz, yine kasimpasa gelip bize 4 gol atmayacagini kim sozunu verir

geciniz her takim yenilebilir ayrica kim demis dunyanin en zor deplasmani diee:)

bazi futboldan anlamayanlar sadece gol sayisi/gol kacirma sayisi üzerine yorum yaparak sneijder ile buragi kiyasliyorlar.

mal misiniz olm futbolda sadece gol atmak mi var? topu kontrol edemeyen, adam gecemeyen, pas alamayinca kiz gibi küsen, oyun zekasi yerlerde olan, ataklarin icine s.can burak denen herif degilmi?

sneijderin oyun icinde yaptigi klas hareketleri görmek icin beyniniz basmiyor. adam gol kacirdi diye burak ile ayni görüyorlar bu cahiller. ibrahimovicte, ronaldoda gol kacirir ama insan oyun icindeki yaptiklarina bakar.

5+3 yabancı kuralı var kaliteli fayda sağlayacak yerli oyuncu yok diye bütün takımlar dert yanıyor ama yıllardır gol kralı olan daha geçen sene şampiyonlar liginde 9 gol atan Türkiyenın en iyi YERLİ forvet oyuncusunu istemeyenler var.. şaka gibisiniz...

Quagliarellanın istatistiklerine baktım. geçmiş yıllarda sol kanat oynamış fizigide müsait bu mevkiye bence Mancini bu yüzden istiyor olabilir.

Melo-Selçuk

Sneijder

Bruma-Burak-Quagliarella​

bazi futboldan anlamayanlar sadece gol sayisi/gol kacirma sayisi üzerine yorum yaparak sneijder ile buragi kiyasliyorlar.

mal misiniz olm futbolda sadece gol atmak mi var? topu kontrol edemeyen, adam gecemeyen, pas alamayinca kiz gibi küsen, oyun zekasi yerlerde olan, ataklarin icine s.can burak denen herif degilmi?

sneijderin oyun icinde yaptigi klas hareketleri görmek icin beyniniz basmiyor. adam gol kacirdi diye burak ile ayni görüyorlar bu cahiller. ibrahimovicte, ronaldoda gol kacirir ama insan oyun icindeki yaptiklarina bakar.

Ayrıca gol atmak Burak'ın işi. Çok komik bir şekilde Burak'ın gol kaçırmasının eleştirilmesine bozuluyorlar.

onlar şimdi bu soruyu anlamaz, diego costa, falcao, zlatan felan der. :asd:

Burak´i kovun, Deniz Yilmaz´i getirin diyenler vardi bu forumda.

Hala Muhammet diyenler var. Adamin daha 5 maci ya vardir ya yoktur. Tarihin en büyük müzmin sakati.

Pektemek de öyle, zaten Burak´in 10´da 1´i kadar gol atmiyor.

Burak Türkiye´nin en iyi forvetidir. Begenseler de begenmeseler de öyle.

Bende Burak´in herseyini begenmiyorum. Dünya capinda yildiz bir forvet degil illaki, ama Türkiye´nin en iyisi.

Biz cikarmadik ya bu 5 yabanci sacmaligini. Elden birsey gelmiyor zaten. Hergün Burak´ti, Selcuk´tu, tartismanin anlami yok yani

Melo ve Aysal in Burak Yilmaz in becerileri ile ilgisi ne acaba. Her zamanki gibi konuyu odak kaydirarak hakli cikma cabasi. Tamam senin dediginden.

oldukca alakali

2 yabanci harcadin bile meloyuda tutuosun heralde o kdr mal diilsin

kaldimi 2

8 pozisyon 6 turk yaz ve bu kadro simdikinden oyi olsun

ayricada milyar dolar harcamayip takimida yerle bir etmeyeceksin tamammi?

meloyla ne alakasi varmis

oha sneijderide sattikmi yoksa

pardon ya sen duzelt hesabimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt