Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
noldu sertmi oldu?
bu sene sneijder yuzunden biraktigimiz puanlari sayamadinmi?
muthis oynadigi halde hemde
Çok sert oldu. Korktum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu sertmi oldu?
bu sene sneijder yuzunden biraktigimiz puanlari sayamadinmi?
muthis oynadigi halde hemde
diğerlerini anlarımda
Bayern evinde Real'den 4 gol yiyor biz 6 yemişiz çok mu![]()
canli olarak senin tv den seyrettiginden fazla mac izlemisimdir
Forvet yerli olmak zorunda diye bir kural yok. Hele Turkiye liginde defansi yerli yapip yabanciyi onde kullanmak daha makul. Elind Muslera gibi bir deger var sonucta. Burak i da severim. Iyi bir alternatif. Ama ipiyle kuyuya inilmez, cok gol atti diye yuceltmek yersiz.
SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sneijder ve burak baskaldirmasaydi ligin 2. yarisinda simdi istifa aysal diye agliyodunuz
ohhh hayata bak forvet yabanci kaleci yabanci
hah buldum meloyu satar hurriyeti aliriz
ya realden fark yedi diye uzulen tek mal taraftar bizdedir bu kadar gerceklerden uzak futbolu bilmeyen taraftar harbiden zor bulunur
realin fark atamayacagi tek bir takim yok dunyada gunundelerse
Lan oglum agzımı açacam şimdi Ceza almaktan korkuyorum.
Bana gore asil ma olanlar, GS evinde 6 yemesine normal karsilayanlardir
Sonucta dunyanin en zor deplasmanlarindan biriyiz
ha bide benim yorumumu iyi oku, deplasmandan kazanmamis, kasimpasalara evinde 4 yemis takim dedim
direk olarak konuyu reale geetirmek sacmalik
sonucta boyle bir toplamda grafik cizmis bir takim, gelecek sezon daha iyisini yapmasi zor.. gelecek sezon nasil deplasmanlarda kazancagiz, yine kasimpasa gelip bize 4 gol atmayacagini kim sozunu verir
Fair Play filan hikaye.Net olarak Başkan,Mancini'nin gitmesini bekliyor.
Gelen gideni aratmaz inşallah.
bazi futboldan anlamayanlar sadece gol sayisi/gol kacirma sayisi üzerine yorum yaparak sneijder ile buragi kiyasliyorlar.
mal misiniz olm futbolda sadece gol atmak mi var? topu kontrol edemeyen, adam gecemeyen, pas alamayinca kiz gibi küsen, oyun zekasi yerlerde olan, ataklarin icine s.can burak denen herif degilmi?
sneijderin oyun icinde yaptigi klas hareketleri görmek icin beyniniz basmiyor. adam gol kacirdi diye burak ile ayni görüyorlar bu cahiller. ibrahimovicte, ronaldoda gol kacirir ama insan oyun icindeki yaptiklarina bakar.
onlar şimdi bu soruyu anlamaz, diego costa, falcao, zlatan felan der.![]()
Melo ve Aysal in Burak Yilmaz in becerileri ile ilgisi ne acaba. Her zamanki gibi konuyu odak kaydirarak hakli cikma cabasi. Tamam senin dediginden.
SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ceza almaktan niye korkuyorsun la? :happy: Küfür öğrendin mi ki sen?![]()