Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini kalırsa;

Muslera

Sabri-Semih-Astori-Telles

Melo-Selçuk

Sneijder

Bruma-Burak-Quagliarella​

gibi bir Cl kadrosu olabilir.

Muslera ile Atletico ilgileniyor denmiş fakat Atletico Madrid kaleci aldı diye biliyorum yani yalan gibi Şuan yetenekli iyi bir kaleci arıyan takımlar ise Barcelona-Bir kaç İngiliz takımları ve herhalde Buffon filan yerine adam düşünüyordu Juve.

cok degil kardesim :D

aslinda 20-30 yememiz lazimmis hehe

FT sevmem, ama FT sence niye kovuldu ? 6-1 macinda aldigi skor yuzunden, diger etkenlerde kovulmasina mani oldu ama en buyuk neden bu 6-1di

kisacasi GS boyle argumanlar yakismaz, onlar yedi diye bizim 6 yememiz cokmu demen bence ezikce bir arguman

Galatasaray asla boyle bahanelerin arkasinda kalmamali, ben oyle dusunuyorum

kasimpasaya 4 yedik, bunu nasil aciklayacaksin, yaw kusura bakmada bu kadar deplasman kisiri ve rezil sonuclar almis takimi savunmamak lazim

ben takımı savunmuyorum

Real'in gücünü söyledim

ayrıca Real maçında ilk yarı çok iyi oynamıştık

Kasımpaşa maçında olanları gördük Cüneyt yaktı bizi

5. dk da kırmızı gördük bunların hiçbiri bahane değil ama verdiğin örnekler yanlış

Kasımpaşa Real hariç diğer maçları söylersen eyvallah

Burak´i kovun, Deniz Yilmaz´i getirin diyenler vardi bu forumda.

Hala Muhammet diyenler var. Adamin daha 5 maci ya vardir ya yoktur. Tarihin en büyük müzmin sakati.

Pektemek de öyle, zaten Burak´in 10´da 1´i kadar gol atmiyor.

Burak Türkiye´nin en iyi forvetidir. Begenseler de begenmeseler de öyle.

Bende Burak´in herseyini begenmiyorum. Dünya capinda yildiz bir forvet degil illaki, ama Türkiye´nin en iyisi.

Biz cikarmadik ya bu 5 yabanci sacmaligini. Elden birsey gelmiyor zaten. Hergün Burak´ti, Selcuk´tu, tartismanin anlami yok yani

malesefki dogru

Mancini kalırsa;

Muslera

Sabri-Semih-Astori-Telles

Melo-Selçuk

Sneijder

Bruma-Burak-Quagliarella​

gibi bir Cl kadrosu olabilir.

Öyle kadroyla Clde çok gol yiyeriz; orta saha da tüm defansif işi Melo'y verek iyi fikir degil. Sneijder defans yapmaz ve Selçuk 90 dakika da pek katkisi olmuyor. Bence CLde 3-5-2 veya 4-3-1-2 gibi taktigi görürüz, en azindan öyle olmasi isterim

Melo - Inler - Yekta/Selçuk

Mustafa Denizli gelirse aratır.Yıllardır abuk subuk takımları çalıştırıyor.Bide bu herifi Türkiye de first class gösteriyorlar.Çalıştırdığı takımlara bak.

Mustafa Denizli su asamada Galatasaray vizyonu degil Besiktas vizyonu transferi olur. Mancini'yi yollayip da Denizli'yi getirirlerse tarihi hata yaparlar. Eger Mancini giderse sacmalamasinlar, yerine Denizli'den daha iyi birini bulsunlar.

Öyle kadroyla Clde çok gol yiyeriz; orta saha da tüm defansif isi Melo'y verek iyi fikir degil. Sneijder defans yapmaz ve Selçuk 90 dakika da pek katkisi olmuyor. Bence CLde 3-5-2 veya 4-3-1-2 gibi taktigi görürüz, en azindan öyle olmasi isterim

Melo - Inler - Yekta/Selçuk

Olabilir başarılı olalımda ne olursa olsun.

Veysel Koray Semih Telles te israr edelim bence ligde goturur bizi. Semih Balta ile en az gol yiyen takim olduk.

Muslera, Melo, Sneijder ile 4 yabanci. Bir tane de skor uretecek adam al tamam. Yabanci olarak diyorum.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Avrupa'da böyle oynarsak gelecek sezon büyük takimlara karşi gayet iyi durariz:

---------------------Muslera---------------------

Veysel - Chedjou - Zan/Balanta - Telles

-------Melo - Inler - Yekta/Selçuk---------

-------------------Sneijder-----------------------

----------Bruma-----------Lavezzi--------------

veya:

--------------------------Muslera--------------------

--------------Balanta---Chedjou-----Semih----------------

-Veysel(?)-----Melo-----Sneijder---Selçuk---Sabri (?)

------------------Burak-------------Bruma----------------------

Wingack sorun olur galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt