Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samed İstanbul'da

Forvet arıyosun...

Makina gibi adam ne uğraşcan Mevlütle..

Adamlar Olcan ayağına Turgut'u , Tarık'ı , Erkan'ı götürücekler biz uyuyalım.

Makina gibi adam ? Samed'in maç kondisyonu şuan çok düşük kaldı ki bayadır ayağına top değmedi adamın , sakatlık sorunları ve yaşı da göz önünde bulundurulursa , Mevlüt gibi olmuş bir forvet bize şuan için daha iyi gider , ha Trabzon'da patlama yapar bir zaman sonra Samed'i de alırız. :)

Tarık Çamdal hariç diğerlerini götürmelerinde bir sıkıntı yok özellikle Turgut'u alıyorlarsa ben bırakayım kapılarının önüne.

Erkan'a da baya yüksek fiyat biçecekler ve Erkan'da büyük takımda oynayacak potansiyel yok en fazla Trabzonspor'a kadar yolu var.

___________Guarin___________

Selçuk_____________Melo

Şöyle bir üçlü yap,stopere istersen Koray'ı koy,istersen Uğur'u.

Kardesim git oku UEFA'nin kurallarini, boyle sacma sapan seyler yazma. Kendi sirketinle sponsorluk anlasmasi yapmak YASAK!

Yaparsan bakiyorlar gercek piyasa degeri nedir, ona gore kendileri bir rakam belirliyorlar, senin verdigin rakamlari kabul etmiyorlar. PSG yapmaya kalkti bunu, kabul etmediler. Biraz okuyun ya!

saçma degil sadece bir sekilde bu sezon belirli bir bütçeyle transfer yapilmasini istiyorum

beyinle düşün, sadece Olcan Ishak gibilerle CLde duramazsin gelecek sezon

yiğit karagöz @yigito35 · 19. Mai

Arkadaşlar Bir arkadaşımın arkadaşı Lütfi Arıboganın avukatı #EzequielLavezziyi galatasarayımızın bitirdigini söylemiş bildireyim.

yiğit karagöz @yigito35 · 22. Mai

Yak Gel Bildigin ne varsa Fernando Torres !

yiğit karagöz @yigito35 · 29. Mai

Hatem Ben Arfa zu GALATASARAYIMIZ !

yiğit karagöz @yigito35 · 1. Juni

Bu kadar gaza getirdikten sonra gelmezsen söverim ciddi ciddi @FinallyMario

yiğit karagöz @yigito35 · 1. Juni

Oooo Telli Haydi Bastır Telli Saldır Balotelli Balo Gol Gol Gol Balo Gol Gol Gol.

yiğit karagöz @yigito35 · 6. Juni

Seydou Doumbia-Tarık Çamdal yakışır

:(

He birde böyle bir sey var:

yiğit karagöz @yigito35 · 24. Sep.

BEN STATTA OLAMAYACAĞIM. AMA EĞER RİZE MAÇINDA YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRMAYAN OLURSA DÖNÜŞTE KAZA YAPARLAR UMARIM.

:dispirited:

Bosna Santos'la hazirlik maci oynuyor. Bu forumdakilerin cogunun cop dedigi oyuncu dunya kupasinda ilk 11 oynayacak ve 2 hazirlik macinda 2 golu var. :)

yav he he

oynadigi takim bosna ve hazirlik maçlarin önemi pek yok, bakalim Dünya Kupasinda mi gol atacak, gerçi Iran gibilere sende gol atarsin

Galatasaray, Napoli'de mutsuz olan ve ayrılma kararı alan Gökhan İnler için düğmeye bastı.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin de onay verdiği orta alan oyuncusu için sarı-kırmızılar, İtalyan kulübüyle ön görüşme yaptı. İtalyanlar tarafından olumlu yanıt alan Galatasaray'da dış ilişkiler sorumlusu Cenk Ergün hafta içinde İtalya'ya gidecek burada Ali Güven'le buluşacak. İkili, hafta içi tekrar Napolili yöneticilerle bir araya gelerek, İnler'in bonservisini almak için anlaşmaya varmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı ekip adına, Gökhan İnler ile ön görüşme yapan Ali Güven'in İsviçre pasaportlu oyuncudan, ''Siz Napoli ile anlaşın. Ben Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk duyarım'' yanıtını aldığı ise iddialar arasında.

photosport

Galatasaray, Napoli'de mutsuz olan ve ayrılma kararı alan Gökhan İnler için düğmeye bastı.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin de onay verdiği orta alan oyuncusu için sarı-kırmızılar, İtalyan kulübüyle ön görüşme yaptı. İtalyanlar tarafından olumlu yanıt alan Galatasaray'da dış ilişkiler sorumlusu Cenk Ergün hafta içinde İtalya'ya gidecek burada Ali Güven'le buluşacak. İkili, hafta içi tekrar Napolili yöneticilerle bir araya gelerek, İnler'in bonservisini almak için anlaşmaya varmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı ekip adına, Gökhan İnler ile ön görüşme yapan Ali Güven'in İsviçre pasaportlu oyuncudan, ''Siz Napoli ile anlaşın. Ben Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk duyarım'' yanıtını aldığı ise iddialar arasında.

photosport

Kaynak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt