Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger Riera gelecekseki sanmıyorum. Telles-Riera Arka arkaya oynarlar. Ama Bu ikiliyle bir arpa boyu kadar yol kat edemeyiz Avrupada. Tek avantajı Rierayı kessen bile ligde çıtını çıkarmaz.

Evren göz diyor ki : olumlu bir hava var mancini devam edecek

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matriyi kesemeyenmi ? Bak bakalım Geçen seneki Cl ve Lig performansına. Kanattada oynayabilmesi güzel.

Quagliarellanin hemen hemen gecen sezonki tüm maclarini izledim. Hic kanatta oynamadi. Yedekti. Yedekten girdiği maclarda 3 golü vardi. 1sini zaten bize atti.

Matriyi kesemedi. Matri gecen sezon Milana gitti. Vucinicte sakatti. 1.yedek Quagliarella oldu. Kanatta sadece oynar, pek verimli olacağini sanmiyorum. Esas bölgesi kanat degil cünkü.

Ağir bir oyuncu. Hamle oyuncusu olarak Quagliarellayi isterim ama bizde yabanci sinirlamasi var. Yeni Hajroviclere Burdissolara gerek yok.

Quagliarellanin hemen hemen gecen sezonki tüm maclarini izledim. Hic kanatta oynamadi. Yedekti. Yedekten girdiği maclarda 3 golü vardi. 1sini zaten bize atti.

Matriyi kesemedi. Matri gecen sezon Milana gitti. Vucinicte sakatti. 1.yedek Quagliarella oldu. Kanatta sadece oynar, pek verimli olacağini sanmiyorum. Esas bölgesi kanat degil cünkü.

Ağir bir oyuncu. Hamle oyuncusu olarak Quagliarellayi isterim ama bizde yabanci sinirlamasi var. Yeni Hajroviclere Burdissolara gerek yok.

geçen sene degil ondan önceki sene sol kanat oynadı kardeş.

Telles gibi yetenege bosuna o kadar para harcamadik mutlaka kadro da olacak gelecek sezon, Riera yi almak iyi hamle oldugunu sanmiyorum.

Bu görüşmeden sonra yönetim kurulu toplantısının olması bir nebze sevindirici. Çünkü yönetim kurulunda Mancini'ye olan güven az. Bakalım ne çıkacak.

tahminen Rieraya beleşe oyna diye yalvaracak bizimkiler. yanlıs hamle olur. Ama Telles satılır diyen arkadaşlar merak etmeyin. Telles hiç bir yere gitmez. Böyle birşey olacaksa arka arkaya oynarlar.

yav riera otelde kalan esyalarini almak icin gelmis otele,nasil bir paranoya icindesiniz lan,40° sicakta gokyuzunde iki bulut gorseniz basimiza tas yagacak dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt