Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera sadece gezmeye gelmiştir

Bu arada yillardir Serie A izlerim. Daha Quagliarellanin kanatta oynadiğini görmedim. Udinesedeyken Di Natale solda, İaquinta sağda Quagliarella 3lü hucumla oynuyorlardi. Napolide forvet ve yardimci forvet olarak izledim. Juventus, Napoli ve Udinesenin hepsi 3-5-2 oynuyor. Udinese bir dönem 3-4-3 oynadi. Quagliarellanin oynadiği takimlarin hepsi 3-5-2 takimlariyla ve Quagliarella bu takimlardan hic birinde kanatta oynamadi.

Riera bu saatten sonra anca sportif direktör olarak döner.

Bu arada yillardir Serie A izlerim. Daha Quagliarellanin kanatta oynadiğini görmedim. Udinesedeyken Di Natale solda, İaquinta sağda Quagliarella 3lü hucumla oynuyorlardi. Napolide forvet ve yardimci forvet olarak izledim. Juventus, Napoli ve Udinesenin hepsi 3-5-2 oynuyor. Udinese bir dönem 3-4-3 oynadi. Quagliarellanin oynadiği takimlarin hepsi 3-5-2 takimlariyla ve Quagliarella bu takimlardan hic birinde kanatta oynamadi.

Fabio Quagliarella - Performans verileri - Transfermarkt bu sezon oynamıs.

Twitter

@gs_osmn Rieranın otelde oldugu söylentileri dogrumu ?

Haberi kaynağından öğrenmeye çalışan bir avcı o..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Riera Udinese ile sozlesme imzaladi bile.He gecen donem gondermek icin ugrasmamiz tamamen sacmalikti Telles icin .

Beyler hele oyuncu bi gelsin o zaman mevkisini tartışırsınız.Yanlız Quaqliarella(ismi böyleydi sanırım) direk forvet oynar,Burak yine kanat olur.

Kaldı italyan. Hayırlı olsun (Adettendir,yoksa hayırlı olacagı yok)

mancini tazminatta indirime gitmemis anlasilan:)

baskan koseye sikismis

muthis uzun vadeli planlamalari var yahu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt