Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında mancini sezon sonunda da unal başkan gider.

Millet oyuncu gelmedikçe sıkıldı heralde bari Mancini gitsede hoca gelsin moduna girmiş... Beyler kendinize gelin Biz bu seneyi istikrarsızlıktan kaybettik bunu unutmayın.. Bırakın da kulüp adam gibi istikrara kavuşsun...Hoca değiştir yönetim değiştir ondan sonra başarı bekle olmaz.. Bejeke 10 senedir ne yönetimde ne hocada istikrarı bulamadı hala perişanlar... Yırtınıyolar Bilic kalsa diye yapmayın tam destek hep destek

bız yabancı kanat forvet beklerken rhodolfo gelecek..napacaz rhodolfoyu cozemedım ama hayrlısı artık..ayrıca daha 2 gun once baskanın acıklamasından sonra mancınıye atıp tutanlar artık devam etmez baskan ıstemedıgını bellı ettı dıyenler sımdı yıne mancını yı savunur olmus garıp..

3puanin haberine gore rhodolfo yerine balanta fon yardimi ile gelecek diyor . Olcan mevlut ve bir kanat oyuncusu icin ugrasilacakmis . Bruma kadroda kalacak ve koraydan yararlanilacakmis. 4-2-3-1 dizilisu olacakmis burak tek forvet olarak gorev yapacakmis

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldız kanadımız olcan. Dani Alvesimiz sabriyle Clye hazırız. İlerdede Burak. Hey yavrum hey.

Bazı arkadaşları pistten alalım lütfen.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

yönetim dese ki rierayı alacağız adam sesini çıkarmayacak yaaa

hayırlı olsun inşallah 4.yıldızı takarız bu sene fazla transfer olmaz tahminen şöyle olur kadro

------------------------------------------muslera------------------------------------

---veysel-----------semih----------------------chedjou-------------telles----

-------------------------melo--------------------------selçuk-----------------------

--------------------------------------------sneijder------------------------------------

------mevlüt-------------------------------------------------------------olcan--------

----------------------------------------------burak--------------------------------------

ufuk

koray

sabri

yekta

emre çolak

bruma

umut

amrabat

hajrovic

hqdefault.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

yönetim dese ki Riera'yı alacağız adam sesini çıkarmayacak ya!

Mancini doğru oyuncular alinirsa, ligde puan rekoruda kirabilir ama Manciniden Clde basari beklemeyin derim. Mancinin 2.bölgede bekle, bireysel yetenekle mac kazanmaktan olusan sistemi, Clde islemez.

Sampiyonlar Ligi'nde basariyi unutalim zaten. Bu sene en uygunu grupta 3.olup UEFA'ya gitmektir. Tabiki gruplar belirlenmeden hedefi UEFA olarak belirlemek istemezdim ama söyle 3 torbaya baktigim zaman cok ters takimlar cikabilir.

Arda Turan, Mesut Özil, Ilkay Gündogan, Hakan Calhanoglu yok maalesef elimizde. Bu durumda 6 tane yerli oyuncuyla Edirne'den ötede basarili olmak hayaldir.

Artik Destek Vakti

Bide kendi transferlerini yapmıs(nekadar muama) takimla komple yaz kampi gecirip

Bi Mancini görelim.

Bu sefer Oyuncuları taniyor (umiyoruz :D )

* LG G2 Tapatalk *

hayırlı olsun inşallah 4.yıldızı takarız bu sene fazla transfer olmaz tahminen şöyle olur kadro

------------------------------------------muslera------------------------------------

---veysel-----------semih----------------------chedjou-------------telles----

-------------------------melo--------------------------selçuk-----------------------

--------------------------------------------sneijder------------------------------------

------mevlüt-------------------------------------------------------------olcan--------

Ne mevlütü ya oynatıyorsan forvette oynat bari. Bruma oynar kanatta. bekde Sabri,Chedjou yerinede Balanta.

----------------------------------------------burak--------------------------------------

ufuk

koray

sabri

yekta

emre çolak

bruma

umut

amrabat

hajrovic

Sınırlama var bazen bjunu çıkartıyorsunuz alınmıyorsa alınmıyor bende mutlu değilim ama sabahtan akşama kadar başkana sövenler hocaya sövenler. Anladık daaa bizde sevmiyoruz ama galeyana getirmek için yapıyor kimileri. Beğenmeyen desteklemesin arkadaş çözüm üretin

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Olacak 99÷

Duruma göre burak kanata gecip +1 yabanci girebilir

* LG G2 Tapatalk *

Sanırsın 15 yabancı hakkı var. Onu almadı yok bynu almadı. 2günde brumayı harcayan taraftarı görsem 30 yaş altı topçu almam

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Hoca efendi kanatları kullanmak istiyor. Bu güzel bir hedef ama Elindeki kanat oyuncuları yetersiz. Bruma harika lakin Olcan hiç büyük takımda oynamadı benim gözümde. Birde Clde güvenmek çok zor. Allahım sen bizi koru.

Kimse hayal görmesin bu hocayla olmaz arkadaşlar.. Kotü hoca demiyorum bu aşı meselesi tutmadı abi işte ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt