Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"bence" demek "garanti" çıkar manasına gelmez zaten... :) menez ve messi olmadan da çıktık daha önce yine çıkarız... çocuk bahçesi değil ama bizim bahçemiz...

Cok basit,sen bu kadro gruptan cikar diye yazdigin an her akli basinda futbolsever buna itiraz eder..biz veya baska takimlarin o bahcede gömüldügünü ne cabuk unuttun.

bu köprünün ardından daha çok sular akar

bugünkü görüşmeden sonra neden bir açıklama gelmedi

başkan manciniye şartları sundu mancini koltuğunun altına alıp italyaya döndü, düşünüp kararını verecek

madem yola devam ediyor mancini neden hemen italyaya döndü, akşam basket maçını izleyebilirdi

uefadan 2 kez uyarı(biri 200 k euro ceza) alındığı için mancininin sözleşmesindeki bir maddeden yararlanılıp yollar ayırılabilir tazminat vermeksizin

yönetimdeki üyeler biliyor ki bu kapıdan mancini çıkacak lucescu girecek

başkan kombine işinden rahatsız bu sezon Galatasaray bir kanat ve/veya forvete çilek alacaktır

transferi devre arası manciniye bıraktık 20 milyon dolar içeri girdik demiş göya başkan bi de

zart zurt işte ama sallıyor olabilir

bu köprünün ardından daha çok sular akar

bugünkü görüşmeden sonra neden bir açıklama gelmedi

başkan manciniye şartları sundu mancini koltuğunun altına alıp italyaya döndü, düşünüp kararını verecek

madem yola devam ediyor mancini neden hemen italyaya döndü, akşam basket maçını izleyebilirdi

uefadan 2 kez uyarı(biri 200 k euro ceza) alındığı için mancininin sözleşmesindeki bir maddeden yararlanılıp yollar ayırılabilir tazminat vermeksizin

yönetimdeki üyeler biliyor ki bu kapıdan mancini çıkacak lucescu girecek

başkan kombine işinden rahatsız bu sezon Galatasaray bir kanat ve/veya forvete çilek alacaktır

zart zurt işte ama sallıyor olabilir

Sağdan soldan duyduklarını söylemiştir.

Uğraşmaya değmez bence.

Sağdan soldan duyduklarını söylemiştir.

Uğraşmaya değmez bence.

başkanla yer yer görüştüğünü söylüyordu en son cuma telefonla mı ne görüşmüş

ama dediğim gibi bundan önce başkandan duydum dediği şeyler çıkmadı ramirez vs bu kez tutturur umarım diyorum ama pek inanmıyorum doğrusu

Yahu adam 4-2-3-1 oynayacagız, Brumadan yararlanıcaz Olcanı istiyorum demiş. Ne oynasın ? bu adamlarla 3-5-2mi oynayacak.

ne zaman söylemis bir kaynaklari göster bakalim.

CLde sadece Selçuk ve Meloyla maç oynayamazsin, mutlaka en az 1 ekstra defansif kaliteleri iyi olan orta saha oyuncusuyla oynamalisin ki seni orta saha da ezmesinler. 4-4-1-1, 3-5-2 veya 4-3-3 gibi formasyonlarla oynayacagini saniyorum.

Bu sezon hep Yekta, Melo Selçuklu orta sahayla oynadin, öyle orta saha 4-2-3-1 (yani hücum orta saha oyuncusu) gibi formasyon degil.

Keşke herkes Berat gibi büyüklük gösterip gerçek yaşını yazsa ya adam 15 yaşında bütün gün burda saçma sapan post kasıyo...

başkanla yer yer görüştüğünü söylüyordu en son cuma telefonla mı ne görüşmüş

ama dediğim gibi bundan önce başkandan duydum dediği şeyler çıkmadı ramirez vs bu kez tutturur umarım diyorum ama pek inanmıyorum doğrusu

Boş konuşan çok ya salla gitsin. Ne olacağını görürüz elbet.

Cok basit,sen bu kadro gruptan cikar diye yazdigin an her akli basinda futbolsever buna itiraz eder..biz veya baska takimlarin o bahcede gömüldügünü ne cabuk unuttun.

aklı başında adamlar düşünür, aklı başında olmayanlar yapar :)

bunca yıllık galatasaraylıyım aklı başında adamların mümkün değil yapamaz dedikleri herşeyi yaptık...

yapamadığımız tek şey taraftardaki kendini küçük görme huyunu kıramamak oldu...

sürçü lisan ettiysem affola...

atletico diyerek satırlarıma son veriyorum... saygılar... :)

O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt