- 10 Nisan 2013
- 58.936
- 42.314
- 3.943
beyler göz ardı etmeyi nerden yapıyoruz bulamadım
Taptap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler göz ardı etmeyi nerden yapıyoruz bulamadım
"bence" demek "garanti" çıkar manasına gelmez zaten...menez ve messi olmadan da çıktık daha önce yine çıkarız... çocuk bahçesi değil ama bizim bahçemiz...
Ne diyor?
Cok basit,sen bu kadro gruptan cikar diye yazdigin an her akli basinda futbolsever buna itiraz eder..biz veya baska takimlarin o bahcede gömüldügünü ne cabuk unuttun.
★
o takim her CL maçta en az 5 gol yer
Ligde bile artik öyle oynamiyor Mancini, CLde neden oynasin?
bu köprünün ardından daha çok sular akar
bugünkü görüşmeden sonra neden bir açıklama gelmedi
başkan manciniye şartları sundu mancini koltuğunun altına alıp italyaya döndü, düşünüp kararını verecek
madem yola devam ediyor mancini neden hemen italyaya döndü, akşam basket maçını izleyebilirdi
uefadan 2 kez uyarı(biri 200 k euro ceza) alındığı için mancininin sözleşmesindeki bir maddeden yararlanılıp yollar ayırılabilir tazminat vermeksizin
yönetimdeki üyeler biliyor ki bu kapıdan mancini çıkacak lucescu girecek
başkan kombine işinden rahatsız bu sezon Galatasaray bir kanat ve/veya forvete çilek alacaktır
zart zurt işte ama sallıyor olabilir
üyenin profiline girin orda sağ tarafta var göz ardı et diye
Taptap
Sağdan soldan duyduklarını söylemiştir.
Uğraşmaya değmez bence.
Yahu adam 4-2-3-1 oynayacagız, Brumadan yararlanıcaz Olcanı istiyorum demiş. Ne oynasın ? bu adamlarla 3-5-2mi oynayacak.
başkanla yer yer görüştüğünü söylüyordu en son cuma telefonla mı ne görüşmüş
ama dediğim gibi bundan önce başkandan duydum dediği şeyler çıkmadı ramirez vs bu kez tutturur umarım diyorum ama pek inanmıyorum doğrusu
ne zaman söylemis bir kaynaklari göster bakalim.
CLde sadece Selçuk ve Meloyla maç oynayamazsin, mutlaka en az 1 ekstra defansif kaliteleri iyi olan orta saha oyuncusuyla oynamalisin ki seni orta saha da ezmesinler. 4-4-1-1, 3-5-2 veya 4-3-3 gibi formasyonlarla oynayacagini saniyorum.
Kardes Goz ardi edince ne oluyor ?
Cok basit,sen bu kadro gruptan cikar diye yazdigin an her akli basinda futbolsever buna itiraz eder..biz veya baska takimlarin o bahcede gömüldügünü ne cabuk unuttun.
★
nasilsin abi ve haklisin![]()
CLde öyle oynayacgimiz yazmiyor ama.
Mancini yi bu sezon takip ettiysen sürekli formasyon/taktik degistiriyor
O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?