Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Azizi alacagimiza Koraya sans versek nasil olur ? Hiyarin teki Serdar. Eminim ki Koray düzenli bir sekilde forma sansi bulursa rahatlikla oynar bu takimda. Ben bir kac macini izledim Dortmund da 2.takimda oynarken.

I am the one who knocks!

Sağlam bir yabancı stoper şart bu takıma, ben 2 yıldır filan Dede yi istemekteyim de dinleyen kim, ismi bile geçmiyor :mad:...

Koray ı ise Semih den daha önde görüyorum...

Levent Tüzemen bugün Koray ile ilgili güzel birşey söyledi.Dortmund bu adamı geri almak isterse 7.5 milyon euroya geri alabilecek dedi.Ve sen böyle bir oyuncuyu oynatmıyorsun dedi.(Mancini için.) Bence önümüzde ki sene Koray'ın oynaması lazım.

yalcın ayhan = ali turan

2 kazma

bunlari görünce aklima yillar önce gaziantepte oynayan bi abdulkadir var

o geliyor

ümit davalanin ayagini kirmisti pşt

La gece gece kıllandırdınız beni böcek fobim var benim. :s

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beyler bu gece uyumuyoruz ışıkları kapatıp böcek nöbeti tutuyoz :D:D

karanlıkta ortaya çıkan zekalıları pat pat öldürüyoruz

VAR MISINIZ? :D:D:D

Levent Tüzemen bugün Koray ile ilgili güzel birşey söyledi.Dortmund bu adamı geri almak isterse 7.5 milyon euroya geri alabilecek dedi.Ve sen böyle bir oyuncuyu oynatmıyorsun dedi.(Mancini için.) Bence önümüzde ki sene Koray'ın oynaması lazım.

ne demek istemiş ben anlamadım L.tuzemen

[attachment=10786:upload_2014-6-11_0-38-40.png]

Kafası olmadan 2 hafta yaşayabiliyorlar. Bu Fenerliler hamamböceği mi yoksa lan kafasız 80 yıl yaşayanlarını biliyorum.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-11_0-38-40.webp
    upload_2014-6-11_0-38-40.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 182
Sağlam bir yabancı stoper şart bu takıma, ben 2 yıldır filan Dede yi istemekteyim de dinleyen kim, ismi bile geçmiyor :mad:...

Koray ı ise Semih den daha önde görüyorum...

Yabanci stoper sart diyorsun da Chedjou dan iyisi gelmeyecekse hic gerek yok. Rhodolfo falan ne bilim daha bu yasinda Avrupaya gelmesi bence pek olumlu degil. Korayin altyapisi muhtesem. Cocuk su an en iyi altyapilardan biri olan Dortmund dan geldi. Adamlar her sene rahat 2-3 oyuncu cikartiyor ilk 18e girebilecek.

Semihden önde degil bence daha cok erken bunu diyebilmek icin cunku Semih 2 senedir Sampiyonlar Liginde oynuyor,2 kere lig sampiyon olan takimin banko stoperi. Koray tecrübesiz ama bunu da ancak oynaya oynaya atlatabilir. Onun icin bu sezon ne bilim ligde Chedjou oynayacagina ya da Balta oynayacagina o oynasin. Bizim ülkede cok tirsiyorlar genc oyunculari oynatmaya.

Semihi de zamaninda eger elimizde hic bir stoper kalmamasaydi o hafta hayatta oynatmazdi Terim. Bu cocuklar oynaya oynaya hata yapa yapa ögrenecekler ve kendilerini gelistirecekler, iyi olacaklar. Bizde adam bir hata yapti mi tamamdir haftaki macta oynamaz direkt.

I am the one who knocks!

Başlığı haşere yuvasına çevirmeyin olm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt