Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay yokuslu gelirse bize en cok ben mutlu olurum heralde

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroda nerden baksan 10 tane ise yaramaz adam var, adam bası 1.5 m euro'dan 15 m euro yıllık alıyorlar...Bunları yolla 15 m euro maas bütcesi ac, yıllık 3-3.5 m euro'dan 3 tane A sınıf oyuncu al, 4-5 m euro'da kar et..

Yönetim transfer yapamıyor cünkü tarihin en yüksek maaslı kadrosu ile karsı karsıyayız..

çok yanlış transfer politikası izledik

sezon arası çöp doldurduk resmen , onların yerine sadece tarık + veysel alsak çok iyi olurdu

şimdide yok querilla yok şu gene çöpler dolacak

artık 3 5 e bakmadan net garanti transfer lazım , zaten çöplere o kadar veriyoruz

bizim Galatasaray ' da en kötü olan şey transferler

Turk basini kadar serefsiz, rezil bir medya dunyada az bulunur.

Unal Aysal'in GS Lisesi'nde yaptigi konusmada soyledigi: "Biz yonetim olarak Mancini'nin kalmasini, devam etmesini istiyoruz. Ama nasil istiyoruz? Bizim sartlarimizla, bizim ona ne verebilecegimizi bilerek, bize basari taahhudu vererek kalmasini istiyoruz"

Basinin yazdigi: "Hocamizin istedigim futbolculari almadiniz diyerek bahane uretmesini istemiyoruz"

Aradaki farka bak. Ve bunlar bu tur haberlerle surekli taraftari dolduruyorlar, ondan sonra en ufak bir seyde bunlara inananlar tribunlerde homurdanmaya basliyor.

Yalnız devamında Başkan buna benzer bir kelime kullandı renktaşım

"Yok bana Balotelli'yi almadınız diye bir bahane istemiyoruz" dedi...

Gencleselim dedikce 30 üstü topcularla ilgileniyorlar.Akıl almaz hamleler.Kagliyarella felan gelmez umarım.Oldu olacak Di Natale'yi getirsinler o zaman.

Genelde yeni jenerasyonlar olusturmak isteyen takimlar transferde sayiyi hedeflerler. Juventus Serie Aya ciktiği dönemlerde ilk yillarda hep sayiyi hedefledi. Ama son 2 sezonda sampiyon olmus, basarili bir takim sayiyi hedeflemez ki. Takimda 4 tane sağ bek var. Semihten sağ bek yaratmaya calisti.

italyan basinina para az diyen Mancini, devre arasinda carcur ettiği 10-12 milyon euroya, kaliteli bir kanat alsa, simdi kanat/forvet aramiyor olurduk. Az para dediğide kaynaklari etkin kullansa, 30 milyon eurodan fazla. Hangi italyan takiminin 30 milyon euro transfer bütcesi var? Milanin mi var Juventusun mu var?

dany

salih dursun

hakan balta

ceyhun

furkan

umut gündoğan

oğuzhan

amrabat

ontivero

hajrovic

aydın

yiğit gökoğlan

sercan yıldırım

umut bulut

berk

gökhan zan

hamit altıntop

eboue

YERİ GARANTİ OLANLAR

muslera

semih

koray

chedjou

sabri

veysel

telles

melo

selçuk

yekta

sneijder

bruma

burak

yukarıdakilerden ne kazansak kardır takas-para fark etmez adam gibi kadro kurulsun yeter ki.

Transferi yönetim yapmadi ki. Önce Terim yapiyordu, gecen Ocaktada Mancini yapti. Menajerleri italyan pazarinda aktif olan Ontivero, Hajrovic ve Burdissoyu yönetim mi aldi? Salihi aldiğinda Mancini nasil övüyordu hatirlayin. Salihi yönetim mi aldi? Terime güvendikleri gibi Manciniye de güvendiler, simdide devre arasindan sonra güvenemiyorlar.

Galatasarayin Avrupa futbolunuda cok iyi bilen bir sportif direktöre ihtiyaci var. Öyle bir sportif direktör olsa, transferde bu kadar hata yapilmazdi.

Anladığım kadarıyla Mancini yine transferlerden cebe para indirme peşinde..Bu adamda bir iş var arkadaş Ontivero-Hajrovic-Burdisso bir şekilde bulup getiriyor saçma sapan adamları..Başkan Qualiarellayı alırsa kendine olan inancım azalır..

dany

salih dursun

hakan balta

ceyhun

furkan

umut gündoğan

oğuzhan

amrabat

ontivero

hajrovic

aydın

yiğit gökoğlan

sercan yıldırım

umut bulut

berk

gökhan zan

hamit altıntop

eboue

yukarıdakilerden ne kazansak kardır takas-para fark etmez adam gibi kadro kurulsun yeter ki.

Selamlar.

Acaba Galatasaray kulübüne hizmet etmiş, hatta içlerinde şampiyonluk sevincini bize yaşatmış futbolculara "ÇÖP" diye hitap etmesek mi?

Amacım sizi yermek değil, fakat çok hoş bulmadığımı belirtmek istedim.

Saygılar,

dany

salih dursun

hakan balta

ceyhun

furkan

umut gündoğan

oğuzhan

amrabat

ontivero

hajrovic

aydın

yiğit gökoğlan

sercan yıldırım

umut bulut

berk

gökhan zan

hamit altıntop

eboue

YERİ GARANTİ OLANLAR

muslera

semih

koray

chedjou

sabri

veysel

telles

melo

selçuk

yekta

sneijder

bruma

burak

oglum... hakan baltaya, umut buluta cop diyonda sabri nasil yeri garanti olabilir, cop degilmi yani sabri?

Defans hattına 5+3ten sonra daha fazla yabancı alırsak berbat olan hücum gücümüz berbat ötesine geçecek.Semih-Koray'la beraber 2 stoper daha alırsak yeterli olur.Uğur Demirok=1.5m€+ Gökhan Ahmet Çalık=2m€+ Hakan gibi.Bu oyuncular bekte de görev yapabilir.Sağ beke de gerek yok.Yedek kaleci alınabilir.

Hücuma Doumbia gibi canavar bir merkez forvet.Menez gibi ucuz maliyetli kaliteli oyuncular alınabilir.En olmadı Zarate bedave o bile olabilir.(bu sene iyiydi.)

Olur da ek gelir elde edip Alan(10m) + Lamela (20-25m) oyuncularda alınabilir.

Alan-Doumbia

Menez-Lamela

Özellikle Alan CL'de kendini gösterirse Milli Takım'a yükselebilir.Doumbia'nın da sözleşmesinin 1 yılı kalması avantaj.CSKA Burak'ı istiyordu bi ara Burak + para verip alsak ne güzel olurdu :)

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 3 dk.

Galatasaray,Mevlüt transferinde Etienne ile yaptığı görüşmelerde önemli bir yol kat etti.Transfer kısasüre içinde açıklanacak.via:@ASYSokak

Ali Sami Yen Sokak @ASYSokak · 32 dk.

Galatasaray, Mevlüt transferinde Saint-Etienne ile yaptığı görüşmelerde önemli bir yol kat etti.Transfer kısa süre içinde açıklanacak.

Mevlüt Erdinç hayırlı olsun renktaşlarım. :)

Gökhan Töre

Mevlüt Erdinç

Olcan Adın

yerli için yeter bize.

3 Puan - İtalya'nın 2 devi Galatasaraylı oyuncuya talip oldu

Başkan şu Hajrovic konusunda adam gibi bir açıklama yapsa iyi olacak bedelsiz gitme ihtimali vs. var falan deniyor , bedelsiz gitmesi durumunda yönetim çok zor durumda kalır diye düşünüyorum kaldı ki kurumsallaşmaya bu kadar önem veren Ünal Aysal , her ne kadar çok büyük şeyler vaad etmese de Hajrovic gibi bir oyuncuyu bedelsiz olarak elimizden kaçırırsa büyük tepki görür.

Ben sanmıyorum böyle bir durumun olacağını ancak yine de belli olmaz , Aysal bizlere bir açıklama borçlu diye düşünüyorum.

Ek olarak Hajrovic iki hazırlık maçında iki gol attı daha bu çocuk Dünya Kupası'nda boy gösterecek , peşinde de ;

Werder Bremen , Rubin Kazan , Sevilla , Milan , Juventus ve Getafe'nin şimdiden oldukları düşünülürse en az 5 Mn € kazanacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt