Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizliyle ligde başarılı oluruz avrupa konusu muamma. Luceyle her 2sinde başarılı olma şansımız var. Yönetim kriz der düzlüğe çıkmamız lazım der falan filan 1 seneliğine lige odaklanabiliriz bu durumdada Denizli mantıklı. Denizliyle Avrupada ne yapabiliriz oda UEFA olabilir

Lucescu yu sevmem, net. Gelirse hayir demem ama. Gelecek mi? Cok beklersiniz, bunu da net söylüyorum. Adam diyor iste ayrilamam.

Unai+Emery+Sevilla+FC+v+SL+Benfica+hLtqoi0RErDl.jpg

http%253A%252F%252Fwww.fifa.com%252Fmm%252Fphoto%252Fworld-match-centre%252Fclubfootball%252F02%252F33%252F90%252F82%252F2339082%25255ffull-lnd.jpg

açıkçası bu sene denizli gelmiş ya da mancini kalmış çok farketmezdi.iki durum da bizim için kötü olurdu.

Ünal ay sal çoktan anlaşmıştır yeni teknik direktörle. Belliydi adam iki gün önce mancininin kalmayacağını ima etti. Mustafa denizlinin açıklamalarına bakarsak vede bütçe küçültmeye gittiğimizi vede seneye birinci hedefin türkiye ligi olduğunu düşünürsek yüzde 90 denizli gelecek diyorum. Diğer ihtimal lucescu ama çok az bir ihtimal. Hagi nin gelme ihtimalini ise düşünmek dahi istemiyorum.

Hey Allahım ya bizim Maltepesporun teknik direktörü hayırlı olsun. Olm niye bu kadar boş mesajlar atıyorsunuz harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt