Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"

Mancini ile yolların ayrılmasından sonra adı Galatasaray'la anılan Denizli, bu konuya da açıklık getirdi. Ünlü teknik adam, "Galatasaray'dan teklif almadım. Kimseyle de görüşmedim. Basında çıkan haberlerin hiçbiri doğru değil." ifadelerini kullandı.

Haberler.com

Hoca nöbeti niye aciliyormus arkadas? Sonucta hoca nin gelisi de transfer. Var iste Transfer Nöbeti.. Te allahim.

fatih terim'le cimbomlu kimligi ortaya cikan kaypaklara prim vermeyelim.

levent tüzemen nedir ya?kaldi ki bizim yöneticilerin aciklamalarina bile inanmiyorum neredeyse.

takip edilecek tek duyumcu bu osman denilen zat, birde 3puan.com baska bir siteyi takip etmemekte fayda var.

hicbirsey bildikleri yok. yeni yönetimin gelmesiyle AMKSPOR'un batmasi bir oldu, o gazeteye isimleri veren VASIFSIZ yöneticilerden kurtulduk cok sükür.

Tüzemen haklı çıktı..

Çapsız Denizli'nin ne işi var takımda ? Gitsin Endonezya 2.liginden takım çalıştırsın.

fatih terim'le cimbomlu kimligi ortaya cikan kaypaklara prim vermeyelim.

levent tüzemen nedir ya?kaldi ki bizim yöneticilerin aciklamalarina bile inanmiyorum neredeyse.

takip edilecek tek duyumcu bu osman denilen zat, birde 3puan.com baska bir siteyi takip etmemekte fayda var.

hicbirsey bildikleri yok. yeni yönetimin gelmesiyle AMKSPOR'un batmasi bir oldu, o gazeteye isimleri veren VASIFSIZ yöneticilerden kurtulduk cok sükür.

Ulan murhan. Osman gibi bir kekoyu takip edicez he :D

Mustafa Denizli olmaz insallah. Belki ligde idare eder ama avrupada basarili olamayiz onunla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya Baskan daha 2 gün evvel "Devam etmek istiyoruz, baska düsüncemiz zaten yok" diyordu :)

Baskanin her aciklamasina baliklama atlamayin beyler. Adamin her cümlesi taktik zaten.

Baskan Lucescu´yu ikna eder diye düsünüyorum. Sahsen eminim bundan.

Co Adrianse

ve

Martin Jol'dan biri gelecekse oturup ağlarım.

Lucescu,Denizli,Hagi'den biri gelir. Başka isimler üzerine yoğunlaşmayın. Hagi ile ilgili haber yok, Lucescu'nun sözleşme işi çözülürse gelir zaten. O olmazsa Denizli gelir.

Lucescu gelmeyecekse eğer, Almanya'dan biri gelecekse bu Jurgen Klinsmann olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt