Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.jpg

yine de Mancini'yi tebrik ederim adam yüzsüzlük yapıp 9 milyon euro tazminat isteyebilirdi onurlu şekilde bırakmış görevini.

Transferleri daha öncede Terim yapiyordu. Devre arasinda harcanan 20 milyon eurodan sonra, yönetim bence Manciniye güvenmedi. Doğrusunu yaptilar.

Maas yükünü azalt, oyuncu satislari, takaslar vs derken istediğimiz oyunculari cok rahat aliriz.

Milan hic bir zaman Rijkaardi istemedi. Seedorfu Berlusconi cok istiyor diye tercih ettiler. Rijkaardin Barcelonadaki sistemin disinda basarili olacağina inanan yoktu.

Rijkaard yüzündende 2 sene kaybettik. 4-3-3e uygun oyuncularimiz yoktu adam 4-3-3te israr etti. Sarpi prensi yapti. 2 sene kaybettik.

Evet haklisin fazla taktik maktik yok, daha dogrusu tek 433 isini yapa bilen adam, ama bu onun sucu mu ? yada onu getiren ve dogru malzemeyi vermeyen baskan ve yardimcisi mi ?

Hani sen dünyanin en iyi buz paten yapani getirip, ona buzlu zemin vermesen, bosuna getirmis olursun

ntvsporda unal basganin hollanda yada alman ekolu istedigini soyledi ozgur sancarmi ne

bence Frank de Boer olacak

Frank-de-Boer-007.jpg

Bence Mancini'de büyük hata yaptık

umarım ben yanılırım ama ismi geçenlerin hiçbirinde ışık yok

Gerets - Denizli - Hagi - Luce

bunların hepsi denendi gitti

yav bari adamı yollayacaktın 1 ay önce kesseydin hesabı mis gibi bielsa'yı kaçırdık ona yanarım.:(

Transferleri daha öncede Terim yapiyordu. Devre arasinda harcanan 20 milyon eurodan sonra, yönetim bence Manciniye güvenmedi. Doğrusunu yaptilar.

Maas yükünü azalt, oyuncu satislari, takaslar vs derken istediğimiz oyunculari cok rahat aliriz.

Zaten Drogba ve Mancini'nin maaşları en az 2 oyuncu alır :)

Maceraya gerek yok.. Alismasi ogrenmesi 1 yil surer yine.. bide yabanci kurali sacmaligi var..

Mancini gitsin diye ayrı ağlarsınız gider.

Şimdi yeni teknik direktör kim olacak diye ayrı ağlıyorsunuz. Harbiden maymun iştahlısınız.

Eğer Sneijder bu sene kilit adam olacaksa TD'yi (Teknik Direktor, not Tank Destroyer :) ) Hollanda'dan seçmek isteyebilirler...

Yanlız bir Mourinho bombası da beklemiyor değilim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt