Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bp2SNMsIEAAwP7A.jpg

Luce "çok emek verdim, ayrılmam" demişmiş. Adamın hangi ülkenin liginde mücadele edeceği belli değil. Gelir diye umuyorum.

bende bunu düşünüyordum.

schaktar kadrosunda adamın gerçekten çok emeği var. ayrılıp gelmesi bizi sevindirir onun için de değişiklik olur.

yoksa aklıma mantığıma yatmıyor schaktarı bırakıp gelmesi...

Baskan Alman veya Hollanda ekolu getirmek istiyorum dedi bu gercekmi yoksa luce icin timsah mi bilmiyorum

thomas tuchel var boşta genç jenerasyondan o da iyi t.direktördür.yalnız mali durum iç açıcı değil herhalde sneijder ve muslera'ı da dünya kupası performanslarına göre satarlarsa hiç şaşırmam.

thomas tuchel var boşta genç jenerasyondan o da iyi t.direktördür.yalnız mali durum iç açıcı değil herhalde sneijder ve muslera'ı da dünya kupası performanslarına göre satarlarsa hiç şaşırmam.

Yonetim sakin aptallik yapip tinerjiler gibi kuculmeye gitmesinler, affetmem onlari..

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, AMK Galatasaray muhabiri Egehan Şengül’e özel açıklamalarda bulundu.

Özdemir, Aysal ile Mancini’nin transfer bütçesi üzerine anlaşamadığını belirterek; “Roberto Mancini 40 milyon Euro’luk transfer bütçesi istiyordu. Başkanımız Ünal Aysal da bu transfer bütçesinin imkansız olacağını belirtince İtalyan hoca ayrılmak istedi. Bunun üzerine de karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshettik” dedi.

Yönetici Ümit Özdemir, yeni teknik direktörün de sinyalini verdi;

Mircea Lucesu ile görüşülüyor. Lucescu, Pazar gününe kadar bizden süre istedi ve Ukrayna’daki özel işlerini halletikten sonra geri dönüş yaparak kesin kararını açıklayacak.

AMKSPOR

forzAslan @forzAslan · 1 sa.

GELİŞME : #Lucescu ile ön protokol Mayıs ayı başında yapıldı yönetimin bu akşam yapılacak toplantı ile son kararını vermesi bekleniyor

forzAslan @forzAslan · 56 dk.

GELİŞME | Muslera Dünya Kupasından sonra ayrılıyor. Sneijder net değil.

forzAslan @forzAslan · 55 dk.

GELİŞME 2 | Muslera yerine Onur Kıvrak. Sneijder yerine , Alex Teixeira düşünülen isimler.

forzAslan @forzAslan · 11 dk.

Fabio Quagliarella'da yok dedik iyi goygoy yaptınız sabah sabah :) https://twitter.com/forzAslan/status/476665822178717696…

forzAslan @forzAslan · 9 dk.

GELİŞME | Astori'yi de unutun Lazio'ya imza atmak üzere !

forzAslan @forzAslan · 8 dk.

BİLGİ; #Lucescu ile sistemin 4-2-3-1 dönmesi bekleniyor.

forzAslan @forzAslan · 4 dk.

BİLGİ;#Lucescu'nun 3 yıl için toplam maliyetinin 15m. euro olması bekleniyor.

Ronald Koeman ? (4-3-3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt