Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.334
- 7.192
- 2.358
Geleecek Hoca bizi Sabri denen yeteneksizden de kurtarabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla istisnasiz herkes Lucescu ihtimaline göre Mancini´nin gitmesini istiyordu.
Lucescu gelmiyorsa da en azindan Türkiye´yi ezbere bilen kurt bir Türk hoca ile anlasilmali.
Biz yeniden kumar oynayin diye, sacma sapan bir yabanci getirin diye "Mancini gitsin" demedik ki.
Lucescu gelmiyorsa, Türkiye Ligi garanti altina alinmali en azindan bu sene. Bi sacmaliga daha tahammülümüz yok.
Alman, Hollandali filan, bos isler bunlar.
hocaya gerek yok 5+3 te yapilacak kadro uc asagi bes yukari aynidir huzuri yere masraf staff dan biri calistirsin
hocaya gerek yok 5+3 te yapilacak kadro uc asagi bes yukari aynidir huzuri yere masraf staff dan biri calistirsin
bu yabancı sınırında böyle davransın bizim yerlilerede gör ondan sonra selçuğu burağı
Radyospor'da bir adam konusuyor.Luce ile 2 gün önce konusmus.Gelmeyecegim demis.Burada devam edecegim diyor.
Evet 2001 sezonunda şikecilerin şampiyonluğu da şaibelidir söylemeyi unuttum
Sonuç kısmında belirttim zaten
Lucescu gelince %100 başarı garanti değil
her türlü duruma hazırlıklı olmak lazım
Fuzuli olacaktı Leo![]()
Heynkess Barcelonayı filan red etti bizemi gelcek gözünüzü seveyim ya adam kariyerinin zirvesinde bıraktı işte.
Hiç bir hocada garanti değil zaten ben Türkiyeyi tanıyan bu şartlara ayak uyduracak hoca istiyorum.Lucescu nun Shaktara verdikleri ortada bizden sonra her Galatasaray lı için içinde her zaman çeşke dediği bir hocadır.Lucescu başarısız olacaksa bile en azından o içimizden geçen çeşke ortadan kalkmış olur.Dünyaca ünlü hocalar bizde başarılı olamazlar bu şartda istedikleri transferler olmuyacak yabancı sınırı var Türkiyede her zaman basınla olsun zor zamanlar yaşacağı gerçek.En doğru Türkiyeyi bilen kaliteli hocalar.Lucescu Gerets benim tercihim belki birçok arkadaş Gerets e burun kıvırabilir ama bence oda tercih edilebilecek en iyi isimlerden bir tanesi.