Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hollanda ekolü mu?

Hollanda ekolü hucuma dayali savunma zaafiyatlari üst seviyede olan bir ekol degil mi?

Ulan zaten savunmamiz problemli bi de hollanda olursa miçtik :D:D:D:

Tövbe est...

..... biz özel sektörde 1000 lira için patronun türkü türlü hareketlerini çekelim.

adamlar trilyonları kazanıyor işini hakkıyla yapmasa dahi burakla selçuğa yapamaz yeaaa diyin.

ya sabır...

sakin ,yapamaz demedim herifler kız gibi bi terim gitti diye kendilerine gelemediler bütün sezon özellikle selçuk küserler oynamazlar kesinlikle. taraftarda bu adama suç bulur teneke bağlayıp göndermeye çalısırız olacak olan budur.Ayrıca bende özel sektörde çalışıyorum haklısın

İşimiz kolay değil yeni oyuncular yeni sistem adaptasyon.. Luce gelirse bi çoğunu çözeriz ama gelmezse başkanın da tahtı sallanır febe 4. Yıldızı takarsa çok kötü olur bizim için

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Muslera

Sabri Semih Yerli Telles

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Yönetimden cok birsey beklemiyorum acikcasi.

Sag bekte Sabri ve Veysel'den cok üstün futbolcu yok. Birini almazlar.

Stoper desen Chedjou'yu tutup Balta-Günter ile götürürler ligi.

Bir tek gelirse Olcan gelir.. Aynen kadro devam eder

Durum onu gösteriyor!!

hollanda ekolü mu?

Hollanda ekolü hucuma dayali savunma zaafiyatlari üst seviyede olan bir ekol degil mi?

Ulan zaten savunmamiz problemli bi de hollanda olursa miçtik :D:D:D:

Aynen Hollanda olmaz aslında Ingiliz ekolü Türk futboluna hep ters gelmiştir Milne bile kaçtane şampiyonluk aldı ama Alman da uyar

C5303 cihazımdan gönderildi

Muslera

Sabri - Semih - Hakan - Telles

Melo - Selçuk

Hamit - Sneijder - Bruma

Burak

T.D: Tugay Kerimoğlu​

O burun kıvıranlardan biri de benim

Lucescu'ya eyvallah

ama Gerets ve Denizli'ye kesinlikle hayır diyorum

herşeyden evvel vizyonu uygun değil bu hocaların bize

Peki bizim vizyonumuz var mı?Vizyondan bahsediyorsak Mancini yi vizyon için getirdik ne diye gönderiyoruz?Görüşüne tabi ki saygı duyuyorum ama şartları unutmamak gerekiyor.Kimse kabul etmesede başkanın her zaman söylediği para harcayarak büyümeden vazgeçmiş durumdayız.Muslera ya Sneijder e 15 milyon euro verseler gönderecez.Bu şekilde vizyon olmaz.

bazilarindaki kafaya bak,neymis m.denizli gelirse ligi aliriz ama avrupada is yapamayiz ligi garanti altina alalim,lan nasil kafa var sizde ligde sampiyon oldugunda cl gidiyorsun,1 yil sonra cl icin yine t.direktormu alacagiz.her yil tr icin ayri cl icin ayri T.direktormu gelecek.burada m.denizli yazanlar en az onun kadar capsizdir,susunda milleti futboldan sogutmayin

Muslera

Sabri Semih Yerli Telles

Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Yönetimden cok birsey beklemiyorum acikcasi.

Sag bekte Sabri ve Veysel'den cok üstün futbolcu yok. Birini almazlar.

Stoper desen Chedjou'yu tutup Balta-Günter ile götürürler ligi.

Bir tek gelirse Olcan gelir.. Aynen kadro devam eder

Durum onu gösteriyor!!

Olcan + Ugur Demirok ile transfer kapanabilir bence sakincasi yok. oncelik copleri gondermek olmali takim ordu gibi oldu

Bir de Shaqiri falan kiralanirsa tadindan yenmez tabi :)

Yeni t. direktör en geç 1 hafta içinde belli olur.Luce olacak bence.Hatta bazı sözler alınmıştır bile çoktan, 1.5 ay önceki buraya gelişinde luceden.Eminimki luce bizimle 4.yıldızı almayı çok istiyordur.Bu fırsatı kacırmak istemez.Adam bizi çok seviyor.

Şükrü Ergün: “Transferlerin gelecek hocayla yapılması doğru olacaktır. Şu an için hiçbir şey yok.”

HAHAHAHAHAHAH, demin demiştim.

Olcan'ı Töre'yi falan alsan istemeyecek çünkü yeni teknik direktör, doğru.

Sanki gidip daha iyilerini alacaksın, şaka gibiler gerçekten, hiç umurlarında değil.

bu da yeni moda oldu.. hoca istemeden kimse alinmaz diye

ulan zaten avrupa'da top kosturan 2.sinif yerlileri bile alamiyoruz, bari töre olcan almasini becersinler

gelen yabanci hoca burak ve selcuk'u bile tanimayan biri olacak.

yerli transferini kendin yapacaksin

Muslera

Sabri-Semih-Chedjou-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak​

Çöp oglu çöp bir Cl kadrosu olacaktır. Ama böyle olacaktır. Keşke Veysel oynasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt