- 9 Ocak 2014
- 33.065
- 9.416
- 1.538
Muslera+Sneijder = 35 m. euro olayı eğer doğruysa efsane iş yapmış oluruz.
Sonra ne yapacagız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef vizyon konusunda esas sıkıntı bizde değil
bize kalsa Ünal Başkan'ın çok iyi hamleler yapacağını düşünüyorum
esas sıkıntı bu ülkede futbolda söz sahibi olanlarda
ben bu durumu bir geçiş dönemi olarak görüyorum
maalesef bizde bu dönemde uygun hamleler yapmalıyız
ve bu geçiş döneminden en az zararla çıkmalıyız
o yüzden Gerets ve Denizli bizim için yanlış bir hamle olur
ama Lucescu ile bu dönem sonrası içinde yol alabiliriz
demek istediğim buydu
Yeni t. direktör en geç 1 hafta içinde belli olur.Luce olacak bence.Hatta bazı sözler alınmıştır bile çoktan, 1.5 ay önceki buraya gelişinde luceden.Eminimki luce bizimle 4.yıldızı almayı çok istiyordur.Bu fırsatı kacırmak istemez.Adam bizi çok seviyor.
Anladım demek istediğini vizyon konusunda tek sıkıntı Başkan olmasada yapılan birçok saçma transferide unutmamak gerekir Salih Dursun yerine bu forumda 10 kişiye sorsalardı Tarık Çamdal veya Şener Özbayraklı denirdi.Defansa zaten 1 yabancı hakkını Muslera kaplarken Türk oyunculardan kurabilirdik geçen sene.Bu sıkıntıların arasında yine bu forumda 10 kişiye sorsalar kanat ve beklerde sıkıntı oldugu söylenirdi.Eğer yabancı sınırı olmasa çok iyi olmasada iyi hamleler yapacagını bende düşünüyorum ama dediğin gibi geçiş dönemini en az sıkıntıyla atlatmak gerekiyor hakkımızda hayırlısı.Bu arada senin kadar özenli yazamadıgım için kusura bakma pek anlamam sayfa düzeninden![]()
Muslera + Sneijder = 40 Milyon Euro'ya tamamlayalım bu işi
Bruma - Telles - Doria - Douglas - Bernard - Alex Texeria - Niasse - Melo yapalım yabancıları
kimsenin birsey bildigi yok. dün mancini devam ediyor dedi herkes ama adam bugün gitti
teknik direktöre ani bir kararla yol veren yönetim en gec 1 hafta sonra yeni teknik direktörü aciklamak zorunda
Niasse yerli statüsüne geçecekse gelsin, yoksa gereksiz.