Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef vizyon konusunda esas sıkıntı bizde değil

bize kalsa Ünal Başkan'ın çok iyi hamleler yapacağını düşünüyorum

esas sıkıntı bu ülkede futbolda söz sahibi olanlarda

ben bu durumu bir geçiş dönemi olarak görüyorum

maalesef bizde bu dönemde uygun hamleler yapmalıyız

ve bu geçiş döneminden en az zararla çıkmalıyız

o yüzden Gerets ve Denizli bizim için yanlış bir hamle olur

ama Lucescu ile bu dönem sonrası içinde yol alabiliriz

demek istediğim buydu

Anladım demek istediğini vizyon konusunda tek sıkıntı Başkan olmasada yapılan birçok saçma transferide unutmamak gerekir Salih Dursun yerine bu forumda 10 kişiye sorsalardı Tarık Çamdal veya Şener Özbayraklı denirdi.Defansa zaten 1 yabancı hakkını Muslera kaplarken Türk oyunculardan kurabilirdik geçen sene.Bu sıkıntıların arasında yine bu forumda 10 kişiye sorsalar kanat ve beklerde sıkıntı oldugu söylenirdi.Eğer yabancı sınırı olmasa çok iyi olmasada iyi hamleler yapacagını bende düşünüyorum ama dediğin gibi geçiş dönemini en az sıkıntıyla atlatmak gerekiyor hakkımızda hayırlısı.Bu arada senin kadar özenli yazamadıgım için kusura bakma pek anlamam sayfa düzeninden :D

Yeni t. direktör en geç 1 hafta içinde belli olur.Luce olacak bence.Hatta bazı sözler alınmıştır bile çoktan, 1.5 ay önceki buraya gelişinde luceden.Eminimki luce bizimle 4.yıldızı almayı çok istiyordur.Bu fırsatı kacırmak istemez.Adam bizi çok seviyor.

Bende aynı fikirdeyim bir kere adam gurur meselesi yaptı gönderilişini sırf bu yüzden gelmek.isteyecektir

C5303 cihazımdan gönderildi

Muslera + Sneijder = 40 Milyon Euro'ya tamamlayalım bu işi

Bruma - Telles - Doria - Douglas - Bernard - Alex Texeria - Niasse - Melo yapalım yabancıları

Anladım demek istediğini vizyon konusunda tek sıkıntı Başkan olmasada yapılan birçok saçma transferide unutmamak gerekir Salih Dursun yerine bu forumda 10 kişiye sorsalardı Tarık Çamdal veya Şener Özbayraklı denirdi.Defansa zaten 1 yabancı hakkını Muslera kaplarken Türk oyunculardan kurabilirdik geçen sene.Bu sıkıntıların arasında yine bu forumda 10 kişiye sorsalar kanat ve beklerde sıkıntı oldugu söylenirdi.Eğer yabancı sınırı olmasa çok iyi olmasada iyi hamleler yapacagını bende düşünüyorum ama dediğin gibi geçiş dönemini en az sıkıntıyla atlatmak gerekiyor hakkımızda hayırlısı.Bu arada senin kadar özenli yazamadıgım için kusura bakma pek anlamam sayfa düzeninden :D

Önemli olan içeriği renktaş düzen değil

katılıyorum söylediklerine

hala bir şey kaybetmiş değiliz

Şener ve İshak'ın gerçekten bizim formayı giymesini isterim

umarım bu dönem bizim için en hayırlısı olur

Muslera ve Sneijder level atlatan oyuncular..

Satarsak Mustafa Sarplı döneme döneriz..

Arda'dan gelen 12 milyon €'ya ne oldu buhar oldu..

32lik Riera çakma futbolcu Amrabat'a gitti..

İkiside Arda'nın kramponu etmez..

Biz parayı değerlendiremiyoruz..

En iyisi sonuna kadar kalsınlar..

paranıza sokiyimmm sizin sneijderi satmayı düşünenler var adam zirvede ya öylesine bi oyuncu değil sneijder neden eldeki değer çıkarılır sneijder önemliiiii bunu anlayın artık

kimsenin birsey bildigi yok. dün mancini devam ediyor dedi herkes ama adam bugün gitti

teknik direktöre ani bir kararla yol veren yönetim en gec 1 hafta sonra yeni teknik direktörü aciklamak zorunda

benim fikrim ise aslında dün yapılan toplantının arkasından gs resmi olarak tama mancini bizimle yola devam edicek denmemesiyle ertesi güne sarkmasıyla bence dün zaten anlaşamadıklarını ortya koyuyorlar ayrılıgın en buyuk nedenı uefadan gelen cezayla kemer sıkma polıtakamızn mancınıyle uyusmaması mancını gelmeden once verılen sözlerle suankı polıtıkamız uyusmadı

Muslera ve Sneijder ikilisini 35 Mn €'ya satma hayali kuranlar ne kadar büyük vizyon sahibi taraftarlarsınız siz öyle.

Heynckes gelsin Shaqiriyi kiralayalım yeter. Başka transfer yapmayalım.

Onur

YERLI Semih Ömer Telles

Melo Selcuk

SÜPERSTAR Sneijder Bruma

Burak

Muslera gidecekse bunu yapmalari sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt