- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Niasse Akhisardaki bulduğu bos alanlari bizde bulamayacak. Tipki Amrabatin Kayseride bulduğu bos alanlari bulamadiği gibi. Bu tarz bos alan oyuncularinin genelde bitiriciliği, yaraticiliği ve oyun görüsü yetersizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5+3 için yedek forvet olarak düşündüm
Yedekte oturur fazla sıkıntı çıkarmaz
görev verildiğinde oldukça başarılı olabilir
kimsenin birsey bildigi yok. dün mancini devam ediyor dedi herkes ama adam bugün gitti
teknik direktöre ani bir kararla yol veren yönetim en gec 1 hafta sonra yeni teknik direktörü aciklamak zorunda
#ManchesterUnited Edison Cavani için 70m. euro'luk teklif yaptı !
Futbol Agent @Futbol_Agent_ 38 sn.
Breaking news: Manchester United have launched a £56m bid for Edinson Cavani.
Bizim için çok para ama bence Manu daha efsane bir iş çıkarmış olur.
thomas tuchel gelsin uguru stopere alalım ıshak gelsin olcan gelsin gelirse bir de yabancı forvet gelsin ched dursun hıc bısy olmamıs gıbı devam edelım beterın beterı vardır ben mancınıyı sevıyordumda desteklıyordumda basarılı olacagınada ınanıyordumda lakin yıne soyluyorum beterın beterı vardır olası sezon ıcınde bır td degıskılıgınden ise sezon oncesı td degısklıgı herzaman daha ıydır
Eger senin hesabındaki gibi Muslera ve Sneijder giderse, ilk 11de 2 yabancı kontenjanı açılmış olur ve kaliteli bir yabancı forvet alabiliriz, Burak da kenarda oturur, hamle oyuncusu olur. En mantıklısı böyle olur sanırım :tiphat:
Beyler Baskan Mancininin ayrilmasi sebebi 3 yabanciymis.Arkadaslar Ama bize 3 yabanci sart gercekten.Forvet-Defans-Kanat Gerekir zaten.Eldeki yabanci copleri satsa bu baskan ne diyor???
Bende Burak'ı kesmek isterim ama bence kesilmez Burak paşa![]()