Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse Akhisardaki bulduğu bos alanlari bizde bulamayacak. Tipki Amrabatin Kayseride bulduğu bos alanlari bulamadiği gibi. Bu tarz bos alan oyuncularinin genelde bitiriciliği, yaraticiliği ve oyun görüsü yetersizdir.

Muslera ve Sneijder giderse. Lig 5.ligi garanti degil. Cldede 3. veya 4. oluruz abartmıyorum. Umarım böyle bir aptallık yapmayız.

ulan adamlar g.tu boklu olcani vermiyor verse bile tonla para istiyor birde muslerayi satip onuru alalim diyenler var

5+3 için yedek forvet olarak düşündüm

Yedekte oturur fazla sıkıntı çıkarmaz

görev verildiğinde oldukça başarılı olabilir

Eger senin hesabındaki gibi Muslera ve Sneijder giderse, ilk 11de 2 yabancı kontenjanı açılmış olur ve kaliteli bir yabancı forvet alabiliriz, Burak da kenarda oturur, hamle oyuncusu olur. En mantıklısı böyle olur sanırım :tiphat:

Niasse'ın lafını bile geçirmem ben bizim için. Onun yerine Elmander'i tutarım daha iyi. Deplasmanda süreriz sahaya adam gücüyle fark yaratır.

kimsenin birsey bildigi yok. dün mancini devam ediyor dedi herkes ama adam bugün gitti

teknik direktöre ani bir kararla yol veren yönetim en gec 1 hafta sonra yeni teknik direktörü aciklamak zorunda

Aynen öyle. Kimseye inanmamak lazim. Yapilan aciklamalari da ciddiye almamak lazim.

Pazartesi filan belli olur. Bekleyelim görelim

Sneijder değil ama Muslera' yı satar bizim başkan dünya kupası sonrası iyi bi teklif gelmesi durumunda . Sözleşme uzatma sebebi de bu yüzdendi elini kuvvetlendirdi daha iyi piyasa yapsın diye ...

thomas tuchel gelsin uguru stopere alalım ıshak gelsin olcan gelsin gelirse bir de yerli gelsin hıc bısy olmamıs gıbı devam edelım beterın beterı vardır ben mancınıyı sevıyordumda desteklıyordumda basarılı olacagınada ınanıyordumda lakin yıne soyluyorum beterın beterı vardır olası sezon ıcınde bır td degıskılıgınden ise sezon oncesı td degısklıgı herzaman daha ıydır

Beyler Baskan Mancininin ayrilmasi sebebi 3 yabanciymis.Arkadaslar Ama bize 3 yabanci sart gercekten.Forvet-Defans-Kanat Gerekir zaten.Eldeki yabanci copleri satsa bu baskan ne diyor???

Bu alman ekolü sadece heynckesden ibaret olmayabilir. Ottmar Hitzfeld niye olmasın ? Hem sanırım Hamiti bek oynatan hoca buydu degil mi ?

thomas tuchel gelsin uguru stopere alalım ıshak gelsin olcan gelsin gelirse bir de yabancı forvet gelsin ched dursun hıc bısy olmamıs gıbı devam edelım beterın beterı vardır ben mancınıyı sevıyordumda desteklıyordumda basarılı olacagınada ınanıyordumda lakin yıne soyluyorum beterın beterı vardır olası sezon ıcınde bır td degıskılıgınden ise sezon oncesı td degısklıgı herzaman daha ıydır

Arkadaşlar her futbolcu satılabilir

Bazen futbolcuyu elinde tutmak iyi olmaz

mesela geçen sezonun başında 15'e Burak'ı verseydik Lazio'ya

efsane bir iş yapmış olacaktık

Bugün Sneijder ve Muslera'da şayet gitmek istiyorlarsa yapacak bir şey yok

değerini buldukları an satılmalılar

Nöbette yine Sneijder ve gitmek kelimleri yan yana gelmiş. En iyi çıkıp hava alalım.

Eger senin hesabındaki gibi Muslera ve Sneijder giderse, ilk 11de 2 yabancı kontenjanı açılmış olur ve kaliteli bir yabancı forvet alabiliriz, Burak da kenarda oturur, hamle oyuncusu olur. En mantıklısı böyle olur sanırım :tiphat:

Bende Burak'ı kesmek isterim

ama şu yabancı sınırında

maalesef bence kesilmez Burak paşamız :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt