Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mancini gitmeseydi iyiydi ama boylede iyi oldu :)

luce gelirse bayginlik gecirecegimiz ve 2 inci birada kafayi bulacagimiz maclar izleriz : net

gerets gelirse en azindan hem defans hem forvet bakimindan adrenalin patlamasi yasariz..

Vallahi Burak la stoperimiz arasında 60 metre mesafeyle oynanan maçları izlemekten futboldan tiksinir hale gelmiştim...Takımı bu kadar geniş alana yaydığın zaman etkili atakta yapamazsın, rakibin pas trafiğini de engelleyemezsin...Mancini kalmış olsa bu durum değişecek gibi durmuyordu...

Renktaş yanına yerli ve potansiyelli genç , dinamik bir teknik adamı koyar , gelişmesini sağlarız Lucescu'nun ardından o devam eder.

yapma meliksah. bunu ne zaman yaptik denizliden sonra simdi yapacaz. Birde o zaman farkliydi durum. simdi bizim vizyonumuz cok farkli ne kadar engellenmek istensekte. o is olmaz.

alex, muslera, melo, sneijder, bruma mutlaka kemik kadroda olmali.

koray takima yerlesirse stoperdeki yabanci siniri cozulur, sag beke birini bulmali, bruma bi kanatta oynarken diger kanada turk almali, forvette mevlut ya da burak oynamali. baska care yok gibi gorunuyor

herif ezbere şeyler duyup burda yorum yapiyor. lucescunun zamaninda atilan gol sayilarini görelim. lucescu elinde olan malzemeye göre sistem belirler. herif gerets diyor birde. gerets gitti arap emirligine.

burak mevlüt necati li forvet hattı = 4. yıldız

umut gereksizinin sözleşmesini feshedin gitsin futbol fakiri

Tugay gitsin ve mümkünse bir daha gelmesin

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif ezbere şeyler duyup burda yorum yapiyor. lucescunun zamaninda atilan gol sayilarini görelim. lucescu elinde olan malzemeye göre sistem belirler. herif gerets diyor birde. gerets gitti arap emirligine.

bu yorum banami lan

seni futbol diye oynarim. neyi duyup burada yaziyorum ben diyorum ki luce nin maclarinda uykum geliyordu geretsin maclarinda adrenalin patlamasi yasiyordum kesin sende bebe beliklerdensin o yillari bilmiyorsun.. salliyorsun

sen bilmezsin soyleyim ogren lucescu nun tek artisi rakip takim 3 uncu ligten bile olsa onu cok iyi calisir futbolculara barcelona ile oynayacaklarmis gibi anlatirdi (lucescu ile calisan futbolculardan duydum) ama oynanan futbol vasat futboldur atiyim kazaniyim mantigi vardir adrenalin yoktur yenilsekte muthis oynadik olayi yoktur atan kazandigi mantigi vardir

Aslında luce ve yardımcısı bülent korkmaz olsa fena olmazdı. Özellikle takımdaki türk oyuncuları falan iyi gaza getirip, olay çıkarmasını, küsmesini falan önlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt