Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Juande ramos gelmesin aman diyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera yerine kimi koyuyoruz ? 1 yıllık sözleşmesi kalan Olcan'ı bile almakta nasıl zorlandığımız ortada.
Onur'u alamayız, vermeyiz öyle 9 milyon falan. O para Muslera'nın satışından da gelecek olsa, vermeyiz.
Onur'u almadan Muslera'yı satmak ta intihardır.
Sneijder'e hiç girmiyorum bile.
İyi de çok saçma. Kulüp dünyanın parasını verip alacak ama oyuncu sağa sola bedelsiz gidecek öyle mi? Tamamen uydurma. Ha şöyle bir şey olabilir. Oyuncu gitmek isterse kulüp zorluk çıkartmadan satışını yapabilir veya aldığı bedel üzerinden serbest kalma ihtimali olabilir.
Shaktar'dan bir kanat alırız o halde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hocam savaş sonuçta olağanüstü bir durum UEFA böyle bir hak tanıdıysa böyledir yapacak bir şey yok iç karışıklık , savaş vs. derken adamlar futbol mu düşünecek , futbolcular , teknik adamlar düşünebilir tabi adamların mesleği , kariyeri söz konusu ama halkın umrunda olmaz çok fazla.
Ya hacı nr olursa olsun bu adamları zarara uğratacak bir şey yapılmaz. Belki 1 sene ligi kapatırlar oyuncular kiraya verilir veya satışı yapılabilir ama kalkıpta adamların dünya para saydığı oyunculara ee hadi siz gidin denmez.
İşte o kanat oyuncusunu açıklıyorum ;
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Sb05QPFhqp4[/media]
Douglas costa ve luiz adriano olucak diuolardı luce.ile paket bakalım dogulk payı varmı
Valla bilmiyorum UEFA'nın verdiği karar bu yönde reis , detaylı araştır bizleri de bilgilendir.![]()
hazir adamlar batmisken stadlarini da alalim kiraya veririz.
hazir adamlar batmisken stadlarini da alalim kiraya veririz.