Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera yerine kimi koyuyoruz ? 1 yıllık sözleşmesi kalan Olcan'ı bile almakta nasıl zorlandığımız ortada.

Onur'u alamayız, vermeyiz öyle 9 milyon falan. O para Muslera'nın satışından da gelecek olsa, vermeyiz.

Onur'u almadan Muslera'yı satmak ta intihardır.

Sneijder'e hiç girmiyorum bile.

Ben bir senaryo yazdım bu senaryo için şahsen kendim çok istekli değilim kaldı ki takımın birçok kısmı değişmiş olacak ve dediğin gibi ;

Onur Kıvrak için Trabzonspor ile uğraşacağız en son 9 Mn € istemişler bizde çekilmişiz , bir yıllık sözleşmesi kalan Olcan'ı biraz kendi beceriksizliğimize birazda bu sezon teknik direktörümüzün akıbetinin dahi geç belli olmasına bağlıyorum.

Dediğim gibi yazdığım senaryo ancak ; illa ki Ünal Aysal gibi parayla oyuncak misali oynayan bir adamın aklına kesin gelecektir , yada öneri olarak önüne gelecektir.

Bu bir ihtimal bunun yapılmasından yana değilim ancak olmayacak iş değil. Shaktar Donetsk'ten Lucescu'yu getirdikten sonra eski talebeleri bedelsiz olarak takıma katılabilir ve takımın olağan yıldızları satılabilir.

Shaktar'dan bir kanat alırız o halde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyi de çok saçma. Kulüp dünyanın parasını verip alacak ama oyuncu sağa sola bedelsiz gidecek öyle mi? Tamamen uydurma. Ha şöyle bir şey olabilir. Oyuncu gitmek isterse kulüp zorluk çıkartmadan satışını yapabilir veya aldığı bedel üzerinden serbest kalma ihtimali olabilir.

Hocam savaş sonuçta olağanüstü bir durum UEFA böyle bir hak tanıdıysa böyledir yapacak bir şey yok iç karışıklık , savaş vs. derken adamlar futbol mu düşünecek , futbolcular , teknik adamlar düşünebilir tabi adamların mesleği , kariyeri söz konusu ama halkın umrunda olmaz çok fazla.

Ulen saçmalamayın artık. Şaktar'ın zararını uefa kendisimi karşılayacakmış? Mal mal öneriler geliyor. Fesih olsa bile ciddi bir miktar ödeme zorunluluğu olur.

Hocam savaş sonuçta olağanüstü bir durum UEFA böyle bir hak tanıdıysa böyledir yapacak bir şey yok iç karışıklık , savaş vs. derken adamlar futbol mu düşünecek , futbolcular , teknik adamlar düşünebilir tabi adamların mesleği , kariyeri söz konusu ama halkın umrunda olmaz çok fazla.

Ya hacı nr olursa olsun bu adamları zarara uğratacak bir şey yapılmaz. Belki 1 sene ligi kapatırlar oyuncular kiraya verilir veya satışı yapılabilir ama kalkıpta adamların dünya para saydığı oyunculara ee hadi siz gidin denmez.

hazir adamlar batmisken stadlarini da alalim kiraya veririz.

Douglas costa ve luiz adriano olucak diuolardı luce.ile paket bakalım dogulk payı varmı

Ya hacı nr olursa olsun bu adamları zarara uğratacak bir şey yapılmaz. Belki 1 sene ligi kapatırlar oyuncular kiraya verilir veya satışı yapılabilir ama kalkıpta adamların dünya para saydığı oyunculara ee hadi siz gidin denmez.

Valla bilmiyorum UEFA'nın verdiği karar bu yönde reis , detaylı araştır bizleri de bilgilendir. :)

İşte o kanat oyuncusunu açıklıyorum ; :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Sb05QPFhqp4[/media]​

20120911021001-4796-big.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Luce gelsinde o bize yine flerquinler almaguerler victoriolar bulur yine iş yaparkı artık biraz olsun.düzlüge cıktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt