Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.865
- 7.371
- 1.743
2008-2011 arasındaki dönemimize bakıyom, ortaçagdaki avrupa kadar karanlıktı lan.
Allah göstermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2008-2011 arasındaki dönemimize bakıyom, ortaçagdaki avrupa kadar karanlıktı lan.
Luce yi tinercilere gönderdik o çapsızları bile 83 puanla şampiyon yaptı varın siz düşünün neler yapabileceğini..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Elbet koyacak yer bulunur.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Yeni üye olupda 5-10kez raporlanan üyelrrden Telefon Numarasını Ve TCsinin Modlar tarafından alınmasını öneriyorum. Kuşlardan arınmak cezasını kesmek lazım. Kolay kolay kalkışamazlar böylelikle
tapa
De Marke @demarkesports 48 sn.
TRANSFER - Trabzonspor'da forma giyen Adrian Mierzejewski, 3.2 Milyon Euro'ya Al Nassr'a transfer oldu.
İçkim sigaram kötü alışkanlığım yok yaşım 18 Ankarada ikamet ediyorum izninizle forum yöneticiliğine talibim
tapa
biz niye kimseyi satamıyoz o paralara
Yanlış hatırlamiyorsam ozel bir talep basligi vardi tam bilmiyorum. Ama vaktin bol olmasi lazim.![]()
Sağ kanat bomboş zaten.
---Douglas Costa-----------------Melo-----------------------Selçuk-----------------Olcan/Çolak--------
---------------------------------------------------Sneijder---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------------------------
taş gibi olur. Sneijder hariç herkes koşar.
Lys 10gün içinde bitiyor vakit bol inşallah
tapa