Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA hadi biraz halay ÇEKEK

aa924f-tumblr_mweyskWASN1smz3m5o1_400.gif

tumblr_mxeim9L8gZ1s674iuo5_250.gif

Luce yi tinercilere gönderdik o çapsızları bile 83 puanla şampiyon yaptı varın siz düşünün neler yapabileceğini..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O sene Bjk'nin 100. yılı ayağına malum ittifak iş başındaydı

resmen katlettiler bizi ligde

Lucescu'nun takımımızın başına getirileceğine inancım tam.

3 Puan - Galatasaray'ın hocası yüzde 99 Lucescu

Bu arada haberden kısa bir bölüm ;

Donetsk'te çatışmalar sebebiyle UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynatmayacağını açıklamıştı.

FIFA da Ukrayna'da oynayan futbolcular için sözleşmelere tek taraflı fesih maddesi getirmeyi tartışıyor.

Buradan da bize ekmek çıkabilir , takipçisi olmak lazım.

Elbet koyacak yer bulunur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sağ kanat bomboş zaten.

---Douglas Costa-----------------Melo-----------------------Selçuk-----------------Olcan/Çolak--------

---------------------------------------------------Sneijder---------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------------------------

taş gibi olur. Sneijder hariç herkes koşar.

Yeni üye olupda 5-10kez raporlanan üyelrrden Telefon Numarasını Ve TCsinin Modlar tarafından alınmasını öneriyorum. Kuşlardan arınmak cezasını kesmek lazım. Kolay kolay kalkışamazlar böylelikle

tapa

Yeni üye olupda 5-10kez raporlanan üyelrrden Telefon Numarasını Ve TCsinin Modlar tarafından alınmasını öneriyorum. Kuşlardan arınmak cezasını kesmek lazım. Kolay kolay kalkışamazlar böylelikle

tapa

ahmet koçakta gitti ,ben yakaladıkça forumdan atılıyolar.eğer sinirinizi bozan biri varsa ,modlara söyleyin hemen

tek taraflı fesih olayının aslı astarı var mıdır bilmiyorum ama çokta olmayacak birşey değil bence. en ufak iki şirketin bile kendi aralarında yaptıkları sözleşmelerde Mücbir Sebepler diye bir madde vardır. Doğal afetler, savaş, salgın hastalıklar vs normalde olmayacak durumların meydana gelmesi halinde, sözleşmenin tek taraflı feshedilmesini içerir. Sözleşmelerinde bu madde var mıdır bilmiyorum ama eğer varsa UEFA nın böyle bir yazı yayınlamasına bile gerek olmadan ceketlerini alıp çıkabilirler.

İçkim sigaram kötü alışkanlığım yok yaşım 18 Ankarada ikamet ediyorum izninizle forum yöneticiliğine talibim

:D

tapa

Sağ kanat bomboş zaten.

---Douglas Costa-----------------Melo-----------------------Selçuk-----------------Olcan/Çolak--------

---------------------------------------------------Sneijder---------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------------------------

taş gibi olur. Sneijder hariç herkes koşar.

Güzel olur abi ancak biraz daha bekleyelim FİFA karar verme aşamasındaymış , takipçisi olalım fakat şuan beklemek en iyisi. :)

Lucescu gelirse ve FİFA böyle bir karara imza atarsa zaten Shaktar Donetsk'ten bir - iki tane en azda biz alırız , Lucescu getirtir istediğini. :)

Red Bull Salzburg, Hoffenheim'ın da ilgilendiği Anderlechtli Massimo Bruno'yu kadrosuna kattı.

Massimo Bruno - Oyuncu profili - Transfermarkt

20 yaşında sağ kanat , Belçika'nın yeni jenerasyondan , adamlarda yabancı sınırlaması yok tabi ''on numara'' transfer yapıyorlar.

Avusturya'da yabancı sınırlaması yok , sadece ;

Milli takım için en az 10 Avusturyalı futbolcunun kadroda bulunması şartı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt