Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roberto Mancini: ''Hakan' Çalhanoğlu'nu, Gökhan İnler'i, Rhodolfo'yu istedim. Gabbiadini ve Laporte'yi istedim, kulüp hiçbirini alamadı.''

Roberto Mancini: ''Hakan' Çalhanoğlu'nu, Gökhan İnler'i, Rhodolfo'yu istedim. Gabbiadini ve Laporte'yi istedim, kulüp hiçbirini alamadı.''

Hakan Çalhanoğlu-11 Milyon Euro

Gabbidiani-8.5 Mmilyon Euro

Laporte-20 Milyon Euro/Doria-14/ Rhodolfo-6

Gökhan Inler-7.5 Milyon Euro

35 Milyon Euro harcatacak minumum, çok mu katkı verecekti bu isimler Doria ve Gökhan hariç garanti bir şekilde.

Rhodolfo hariç hepsi doğru isimler. Özellikle Laporte. Manciniyi tebrik etmek lazım. Teşhisi koymuş ve bu isimler nokta transferler olurdu.

Benim anlamadığım, Lucescu için disiplinli otoriter bir TD yorumları yapılıyor burada. Luceyi Yıldız oyuncularla asla anlaşamayan bir TD olarak hatırlıyorum bende. Örnek: Jardel. Adamı futboldan soğuttu sonunda yok paraya satıldı gittiği takımda Avrupa gol kralı oldu.

Alakası yok o dönemin en zor topçusu sergeni bile oynatıyordu.

Hakan Çalhanoğlu-11 Milyon Euro

Gabbidiani-8.5 Mmilyon Euro

Laporte-20 Milyon Euro/Doria-14/ Rhodolfo-6

Gökhan Inler-7.5 Milyon Euro

35 Milyon Euro harcatacak minumum, çok mu katkı verecekti bu isimler Doria ve Gökhan hariç garanti bir şekilde.

Mancini öyle bir kadro istiyor ki en yakın rakibinden 2 kat pahalı.İnter'de juve milan yokken şampiyon olmak kolay.

Mancini öyle bir kadro istiyor ki en yakın rakibinden 2 kat pahalı.İnter'de juve milan yokken şampiyon olmak kolay.

Milan o sezon Cl icin oynuyordu. 3 yada 4.lük icin. Mancinin kadrosunda İbrahimovic gibi karsiliği Serie Ada sampiyonluk olan bir oyuncu vardi. Üstelik Maicon vardi. Takimdaki coğu oyuncu en iyi dönemlerini yasiyordu. Materazzi bile dünya kupasinda seviye atlayip geldi.

İbrahimovic, ortasahasiz, beksiz Milana bile 80 puandan fazla aldirdi.

Üstelik bir sol beke dünyada 30-40 milyon euro verebilecek dünyada bir kac takim var. Onlar bile 2 kere düsünürler.

Mancini'nin listeyi görünce ayrılığın doğru karar olduğuna inandım.

Max Meyer-Schalke

Doria-Botafogo/ Laporte-Bilbao

bu adamları nereye alıyorsun.

Birinin bile maliyeti en az 17-18 Milyon Euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt