Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.862
- 7.368
- 1.743
Fredi izledikten sonra Hala burak yilmazi begenmeyen var mi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamin en azindan kendini yere atmasi basarili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fredi izledikten sonra Hala burak yilmazi begenmeyen var mi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamin en azindan kendini yere atmasi basarili
Roberto Mancini: ''Hakan' Çalhanoğlu'nu, Gökhan İnler'i, Rhodolfo'yu istedim. Gabbiadini ve Laporte'yi istedim, kulüp hiçbirini alamadı.''
Roberto Mancini: ''Hakan' Çalhanoğlu'nu, Gökhan İnler'i, Rhodolfo'yu istedim. Gabbiadini ve Laporte'yi istedim, kulüp hiçbirini alamadı.''
Benim anlamadığım, Lucescu için disiplinli otoriter bir TD yorumları yapılıyor burada. Luceyi Yıldız oyuncularla asla anlaşamayan bir TD olarak hatırlıyorum bende. Örnek: Jardel. Adamı futboldan soğuttu sonunda yok paraya satıldı gittiği takımda Avrupa gol kralı oldu.
Hakan Çalhanoğlu-11 Milyon Euro
Gabbidiani-8.5 Mmilyon Euro
Laporte-20 Milyon Euro/Doria-14/ Rhodolfo-6
Gökhan Inler-7.5 Milyon Euro
35 Milyon Euro harcatacak minumum, çok mu katkı verecekti bu isimler Doria ve Gökhan hariç garanti bir şekilde.
Bernard hangi takımdaydı? Çocuk çok kaliteli.,
Mancini öyle bir kadro istiyor ki en yakın rakibinden 2 kat pahalı.İnter'de juve milan yokken şampiyon olmak kolay.
Datca hotel istanbul mu ?
* LG G2 Tapatalk *
Luce getirmez mi ki?![]()