Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu centilmenliğinde dozunu abartan biri değildir, hatta rakiplerle didişmeyi sever. o dönemde bjk maçımızın ertelenmesine karşı gelindiğinde " köpekler istedi diye atlar ölmez" demişti basın toplantısında.

Sadece gülüyorum Lucescu olaylarina... Ilk sezon Sampion olamamisti Lucescu... ama herkes öyle anlatiyor ki bir sene burda oldu, sampion yapti ve gitti.

Gerets de ilk sezon sampion oldu, ve ikincisi olmadi, kisintili bütce ile devamlilik yoktur, Mancini ye verilen sözler tutulmadi, simdi siz saniyorsunuz Lucescu gelcek, Lucescu 450.000 Avro ya oyuncular bulcak, ya siz delimisiniz, böyle bütce ye adam neden buraya gelsin ? Shaktar eline 40 Milyon luk bütce veriyor, gidip Brezilya dan bir degil en az 2-3 Oyuncu aliyor 8 Milyona bir adam...

Sizlere göre Lucescu gidiyor Brezilya nin ormaninda 5 bin tl ye adam buluyor 40 milyona satiyor, cidden sizler kafayi yemisiniz. Bizim her sene ki yaptigimiz sey, A Klass Avrupa da isim yapmis hoca getiriyorsun, söz veriyorsun ondan sonra sözünü tutmuyorsun, ve hoca suclu kaliyor.

Sen git Vettel i getir, eline ver Kartali ondan sonra da hadi kocum bu sene biziz sampion, evet burasi türkiye, ölün bile sampion olabilir, ama bu da malesef herzaman olmuyor.

Hic sanmayin ben Lucescu gibi Td kötüledigimi, ama adamin yaptigi Son transferler bunlar :

Bernard 25 Milyon

Fred 15 Milyon

Wellington 9 Milyon

Facundo 7 Milyon

Taison 15,5 Milyon

Mancini de istedi Inleri, ee noldu aldik mi ? Illa 4 Yildiz sart diye, herseyin icine yine ettiniz

Adriano yerine kanatlardan birini getirsin yanında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sadece gülüyorum Lucescu olaylarina... Ilk sezon Sampion olamamisti Lucescu... ama herkes öyle anlatiyor ki bir sene burda oldu, sampion yapti ve gitti.

Gerets de ilk sezon sampion oldu, ve ikincisi olmadi, kisintili bütce ile devamlilik yoktur, Mancini ye verilen sözler tutulmadi, simdi siz saniyorsunuz Lucescu gelcek, Lucescu 450.000 Avro ya oyuncular bulcak, ya siz delimisiniz, böyle bütce ye adam neden buraya gelsin ? Shaktar eline 40 Milyon luk bütce veriyor, gidip Brezilya dan bir degil en az 2-3 Oyuncu aliyor 8 Milyona bir adam...

Sizlere göre Lucescu gidiyor Brezilya nin ormaninda 5 bin tl ye adam buluyor 40 milyona satiyor, cidden sizler kafayi yemisiniz. Bizim her sene ki yaptigimiz sey, A Klass Avrupa da isim yapmis hoca getiriyorsun, söz veriyorsun ondan sonra sözünü tutmuyorsun, ve hoca suclu kaliyor.

Sen git Vettel i getir, eline ver Kartali ondan sonra da hadi kocum bu sene biziz sampion, evet burasi türkiye, ölün bile sampion olabilir, ama bu da malesef herzaman olmuyor.

Hic sanmayin ben Lucescu gibi Td kötüledigimi, ama adamin yaptigi Son transferler bunlar :

Bernard 25 Milyon

Fred 15 Milyon

Wellington 9 Milyon

Facundo 7 Milyon

Taison 15,5 Milyon

Mancini de istedi Inleri, ee noldu aldik mi ? Illa 4 Yildiz sart diye, herseyin icine yine ettiniz

ne ağladın be brader ne ağladın.

buradakı taraftar mı yolladı manciniyi. yönetim adamı kaçırmak ıcın elınden gelenı yaptı işte. saçma sapan şartlar sundu o da gitti.

yemınle ıkı gundur ağlama duvarına döndurdun.

için rahatlıycaksa söylıyelım kurtul mancını gıbı bı adamı haketmıyorduk kaçtı kurtuldu bızden.

gözunu sevıyım yeter ya. içim karardı

yok yönetımede bişey dıyemıyorsun yonetım harıc herkesı sucluyor hatta ustu kapalı hakaret edıyorsun.

kaçtı kurtardı de kendıne olsun bıtsın ya.

Şeneri veya Tarıkı başkan alsın. Lucede Douglası getirsin. Birde Mevlütü alalım kapayalım transferi.

ne ağladın be brader ne ağladın.

buradakı taraftar mı yolladı manciniyi. yönetim adamı kaçırmak ıcın elınden gelenı yaptı işte. saçma sapan şartlar sundu o da gitti.

yemınle ıkı gundur ağlama duvarına döndurdun.

için rahatlıycaksa söylıyelım kurtul mancını gıbı bı adamı haketmıyorduk kaçtı kurtuldu bızden.

gözunu sevıyım yeter ya. içim karardı

yok yönetımede bişey dıyemıyorsun yonetım harıc herkesı sucluyor hatta ustu kapalı hakaret edıyorsun.

kaçtı kurtardı de kendıne olsun bıtsın ya.

ee ilk önce taraftar arkasinda durmadigi icin yollandi, ve baska bisey daha ben Mancini nin arkasindan aglamiyorum, cünkü mancini ne ilk nede sondu, bosa giden yillara agliyorum. Ama sizler bunu anlamasiniz cünkü balik gibi bugün tek önemlidir

@Berkcan Yıldırım ,

mantalite konusunda haklısın genel algı konusundada haklısın , katılmadığım nokta 2000-2001 sezonundaki 2. liği şikenin tavan yaptığı üstüne birde Lucescunun içerideki hainlerce satıldığı bir sezondu .

2001-2002 şampiyonluğu ise özellikle 2001 yazını yaşayanlar için paha biçilemez tarihimizin en değerli şampiyonluğudur , işte Luce'de bu yüzden isteniyor yani eldekiylede birşeyler ortaya çıkartabildiği için .

Bir Sorum var size.

Melo

Bruma-Selçuk

Sneijder

Burak-Adriano​

gibi bir kadro düşünüyor olabilirmi luce. Bruma sag iç oynayabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt