Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Berkcan Yıldırım ,

mantalite konusunda haklısın genel algı konusundada haklısın , katılmadığım nokta 2000-2001 sezonundaki 2. liği şikenin tavan yaptığı üstüne birde Lucescunun içerideki hainlerce satıldığı bir sezondu .

2001-2002 şampiyonluğu ise özellikle 2001 yazını yaşayanlar için paha biçilemez tarihimizin en değerli şampiyonluğudur , işte Luce'de bu yüzden isteniyor yani eldekiylede birşeyler ortaya çıkartabildiği için .

Abi ben iyi biliyorum bizim sezonda orda sike nin babasi yapildi ayni bjk nin son senesinde de, ama bjk nin ilk senesinde de bjk yüz yil diye illa sampion olsun diye yapildi. Ama isler bi iyi gitmeyince bu taraftar onu hemen satacagini da iyi biliyorum, cünkü bu taraftar isler iyi gidince de satti adami. Burda Lucescu filan problem degil, babacan gibi adam, biz problemiz.

kanatsız bir futbolmu dusnuyorsun renktas

??

Renkdas kafa allak bullak oldu. Şimdi Luce Adrianoyu getirirse. Burak kanatta olmaz. Sonra Sneijderi sola koyup 4-4-2 diyorum hic olmaz. Sanki 2sene önceki Fatih hocanın yaptıgı gibi 4-3-1-2ye sarılacaz denize düşen yılana sarılır misali.

Ama Olcanı alırsak rahatlarım.

ee ilk önce taraftar arkasinda durmadigi icin yollandi, ve baska bisey daha ben Mancini nin arkasindan aglamiyorum, cünkü mancini ne ilk nede sondu, bosa giden yillara agliyorum. Ama sizler bunu anlamasiniz cünkü balik gibi bugün tek önemlidir

aynen bı sen bılıyosun herseyı. bosa gıden yıllara ağlıyormus.

balığın önde gıdenı sensın hoca kıyımınıda sizlerden öğrendik. etikete kaşa göze bakmaktan vaz gecsen artık keske.

luce de istediğin hersey var merak etme. burada mıllet illa luce derken senın bosa gececek dediğin yıllar ıcın konusuyor.

sadece yakısıklı diye bı hocanın arkasından ağlamıyor.

2000*2001 sezonunda bizi şampiyon edemedi dieyeceğine güzel gözlü italyanın arkasında ağlayacağına o yıl neden şampiyon olamadık ona bak istersen.

luce konusunda için rahat olsun beklentilerinin çok çok fazlası mevcut kendısınde.ha tipine dış görüntüsüne bakıcam illa diyorsan üzgünüm.

Ama isler bi iyi gitmeyince bu taraftar onu hemen satacagini da iyi biliyorum, cünkü bu taraftar isler iyi gidince de satti adami. Burda Lucescu filan problem degil, babacan gibi adam, biz problemiz.

Yapacak birşey yok maalesef,

bazı şeyler tamamen zaman mekan dünya ve ülke şartları hatta teknolojik gelişimlere bağlı ,

Renkdas kafa allak bullak oldu. Şimdi Luce Adrianoyu getirirse. Burak kanatta olmaz. Sonra Sneijderi sola koyup 4-4-2 diyorum hic olmaz. Sanki 2sene önceki Fatih hocanın yaptıgı gibi 4-3-1-2ye sarılacaz denize düşen yılana sarılır misali.

Ama Olcanı alırsak rahatlarım.

resmi olarak acıklasınsın hele bır luce gelsin oturur bu konusuyu tartısır kadroları şekıllendırırız renktas sımdılık luceyı bekle sende benım gibi sabırla :D

Mancii bir kulüpten ilk defa gitmiyor. Inter Mourinho için gönderdi, City Pellegrini için. Demek ki bazen olmuyor. Rijkaard'a da benzer youmlar yapıyordu adam bizden sonra hocalığı bıraktı:)

nostalji lucesculu galatasaray 2001-2002

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BZ9rcsMT3XE[/media]

Olcan'i bu sezon takip eden renktaslar bizi onun hakkinda bilgilendirebilirlerbilirler mi? Trabon'u pek izlemedim bu sezon.

Hizli mi?

Dribbling nasil?

Shutlari nasil?

Paslari nasil?

Tskler

Göbekli trabzonspor futbolcusu. Ezbere oyun oynuyor. Gelirse coğu maçta sol bekte gorecegiz.

@Alpay Asma @Osman Uzdu buralardamısınız? Neler oluyor yab birileri anlatsın. baba pcağına geldik, nete parça parça girebiliyoruz :)

Lucescu'yu bekliyoruz Godot'yu bekler gibi.

Ondan sonrası için de

Luiz Adriano söylentisi çıktı onu tartışıyorduk burada.

27 yaşında, Ukrayna Ligi gol kralı oldu bu sezon kendisi, ama centilmenliğe aykırı bir golü de mevcuttu kendisinin sanırsam.

Bunun dışında Shaqiri ve Mandzukic beklentim de devam ediyor kişisel olarak. :)

İyi tatiller bu arada.

Galatasaray yönetimi Taffarel'e "Lucesu seninle çalışmak istiyor. Zaten Muslera'da senden ayrılmak istemiyor" diyerek Tafi'yi takımda tutacak (3PUAN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt