Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robben inanılmaz bir futbolcu, bana göre ronaldodan, baleden falan daha iyi ama nedense hakettiği değeri hiçbir zaman göremedi.

Robben inanılmaz bir futbolcu, bana göre ronaldodan, baleden falan daha iyi ama nedense hakettiği değeri hiçbir zaman göremedi.

Hakkettiği değeri gördü. Real Madrid'e kadar yükseldi ama sakatlıklardan belini doğrultamadı. Ronaldo ve Bale'i Robben'den iyi yapan kilit nokta da dayanıklılıkları zaten.

Robben bana görede dünyanın en iyi oyuncusu.Manken gibi olmadığı için hak ettiği değeri göremedi bugüne kadar.

bugün Robben dünyanın en iyi oyuncusu deriz, yarın Ronaldo'nun yanına yaklaşabilecek kimse yok açık ara en iyi oyuncu deriz, öbür gün Messi bu dünyadan değil gelmiş geçmiş en iyi oyuncu deriz, en iyi forvet bi gün RVP olur ertesi gün Suarez olur, Casillas bir günlük dünyanın en kötü kalecisi olur falan filan... size Türk insanlarımızın futbol anlayışını anlatmaya çalıştım tek cümlede :D

İki sezon önce bu adamı bile istemeyenler vardı. ;)

Neymiş yaşlımış ve sakatmış :D

Adam futbolcunun kralı bildim bileli Robben hayranıyım.Ronaldinho nun parladığı zamanlar Ronaldinho hayranıydım inanılmaz oynuyodu ama sonrasında Robben dışında 1.numara diye beğendiğim olmadı.Ronaldo skorer Messi skorer ama ben yine Robben derim.

O zaman doğruluk payı yüksek adam her maçta yönetimle oturuyor [https://www]
u7a8una9.jpg

C5303 cihazımdan gönderildi

bugün Robben dünyanın en iyi oyuncusu deriz, yarın Ronaldo'nun yanına yaklaşabilecek kimse yok açık ara en iyi oyuncu deriz, öbür gün Messi bu dünyadan değil gelmiş geçmiş en iyi oyuncu deriz, en iyi forvet bi gün RVP olur ertesi gün Suarez olur, Casillas bir günlük dünyanın en kötü kalecisi olur falan filan... size Türk insanlarımızın futbol anlayışını anlatmaya çalıştım tek cümlede :D

Robben dünyanın en iyi oyuncusu dedim çünkü hep aynı görüşteydim.Ronaldo ve Messi hiçbir zaman benim gözümde en iyi olmadılar.Mesela 2010 yılında Dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü Sneijder hak etti ama Ronaldo ve Messi yarışması Real Madrid Barcelona yarışması oldugu ıcın alamadı.2013 de.2010 yılında Bayern Munıch Manchesterı eleyıp sonrasında finale gittiğinde Robben götürmüştü.2012 de Bayern ve 2013 deki Bayern içinde görüşüm aynı.

Gunluk yorumlar cogalmis yine.. Klasik.

Robben dünyanın en iyi oyuncusu dedim çünkü hep aynı görüşteydim.Ronaldo ve Messi hiçbir zaman benim gözümde en iyi olmadılar.Mesela 2010 yılında Dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü Sneijder hak etti ama Ronaldo ve Messi yarışması Real Madrid Barcelona yarışması oldugu ıcın alamadı.2013 de.2010 yılında Bayern Munıch Manchesterı eleyıp sonrasında finale gittiğinde Robben götürmüştü.2012 de Bayern ve 2013 deki Bayern içinde görüşüm aynı.

sana özel deseydim alıntı yapardım genel konuştum. senin görüşündür saygı duyarım ama bence kesinlikle değil

sana özel deseydim alıntı yapardım genel konuştum. senin görüşündür saygı duyarım ama bence kesinlikle değil

Bana özel dediğin için demedim zaten yorumun için bende onlardan biri oldugum ıcın dedim.Herkesin görüşü farklıdır tabi senin beğendiğin futbolcu tabiki başkası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt