Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.189
- 9.255
- 2.018
Robben inanılmaz bir futbolcu, bana göre ronaldodan, baleden falan daha iyi ama nedense hakettiği değeri hiçbir zaman göremedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinçer Azaphan @dincerazaphan1 27 sn.
@_ertemsener lucescu pazartesi sabahi sayin ünal aysalin özel ucagiyla istanbulda
h.o
Karşılamaya gitmeli taraftar
Robben inanılmaz bir futbolcu, bana göre ronaldodan, baleden falan daha iyi ama nedense hakettiği değeri hiçbir zaman göremedi.
bu kim
Robben bana görede dünyanın en iyi oyuncusu.Manken gibi olmadığı için hak ettiği değeri göremedi bugüne kadar.
holllandanın sol kanadı daley blind 1-2 seneye önemli bir takıma transfer yapar.
Eğer.gerçek hesapsa kesin doğrudur bu adam her maçta yönetimle.oturan esmer.şişman siyah ve jöleli saçlı arkadaş Ardanında kankasıydı
İki sezon önce bu adamı bile istemeyenler vardı.
Neymiş yaşlımış ve sakatmış![]()
Dinçer Azaphan (dincerazaphan1) sur Twitter resmi hesabıdır diyor
bugün Robben dünyanın en iyi oyuncusu deriz, yarın Ronaldo'nun yanına yaklaşabilecek kimse yok açık ara en iyi oyuncu deriz, öbür gün Messi bu dünyadan değil gelmiş geçmiş en iyi oyuncu deriz, en iyi forvet bi gün RVP olur ertesi gün Suarez olur, Casillas bir günlük dünyanın en kötü kalecisi olur falan filan... size Türk insanlarımızın futbol anlayışını anlatmaya çalıştım tek cümlede![]()
Robben dünyanın en iyi oyuncusu dedim çünkü hep aynı görüşteydim.Ronaldo ve Messi hiçbir zaman benim gözümde en iyi olmadılar.Mesela 2010 yılında Dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü Sneijder hak etti ama Ronaldo ve Messi yarışması Real Madrid Barcelona yarışması oldugu ıcın alamadı.2013 de.2010 yılında Bayern Munıch Manchesterı eleyıp sonrasında finale gittiğinde Robben götürmüştü.2012 de Bayern ve 2013 deki Bayern içinde görüşüm aynı.
sana özel deseydim alıntı yapardım genel konuştum. senin görüşündür saygı duyarım ama bence kesinlikle değil
Ayrıca o sezon iç saha maçlarında 17 maç 17 galibiyet. Deplasman karnesi biraz zayıf gerçi.