Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogbayi yollamak asrin hatasiydi...Adam aglaya aglaya gitti daha yapacagimis cok seyler vardi diywrek gitti...

Adam henus kimseyle anlasmadi...Umarim geri getirirler

sadece su kadarini soyleyim

DROGBANIN OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARI KIYASLAYIN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KARSILASTIRIN

Niye büyükle yazıyorsun?

ben 2. yari hiç begenmedim. drogbayida severim. buragi bu sene görünce iyi görünmesi normal. bize aç becerili bir forvet lazim alpay bey.

Hamite kalayliordunus adamin yoklugunu aradik...Adam 30 metre 35 metre buldumu cekiordu sutunu...Dikine saldiriyordu

Sezon acildiginda drogba nerede diyeceksinis emin olun

G.Saray'ın, Bundesliga ekibi Hamburg'da oynayan Tolgay Arslan'ı transfer etmek için Alman kulübüne resmi teklifte bulunduğu iddia edildi. 23 yaşındaki Arslan'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bunun için Hamburg'a geçen hafta resmen başvurdu. G.Saray, oyuncuya 5 yıl için 10 milyon euro ve prim teklif etti(sporx)

forvet arayan bir takimin avrupanin gorunce titredigi bi forveti yollamasina ben akil erdiremedim

Hamite kalayliordunus adamin yoklugunu aradik...Adam 30 metre 35 metre buldumu cekiordu sutunu...Dikine saldiriyordu

Sezon acildiginda drogba nerede diyeceksinis emin olun

ben hamiti savundum üstat. bu sene ŞL inde işimize yarayacagini düşünüyorum. drogbanin son demleri. yerine iyi herif alininca drogba filan demem. hatta onun yerine forvet degil sag-sol uç oyuncusu alinsin. drogba herşeye doymuş biri. 1.5 sene durdu yeterli. 36 bu herif. el insaf. 5 arti 3 diyoruz alpay abicim.

Drogba nerede diyeceksinis bende onu dediginis zaman bu yasdigimi kopyalayip yapistiracam..

Ogunlerde gelecek gelmes sanmayin :)

G.Saray'ın, Bundesliga ekibi Hamburg'da oynayan Tolgay Arslan'ı transfer etmek için Alman kulübüne resmi teklifte bulunduğu iddia edildi. 23 yaşındaki Arslan'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bunun için Hamburg'a geçen hafta resmen başvurdu. G.Saray, oyuncuya 5 yıl için 10 milyon euro ve prim teklif etti(sporx)

çocuk o kadar iyi mi de 5 yilda 10m vermek istiyor bizimkiler (haber dogruysa) ?

Yillik 5 milon eurodan hesap et 20 kisi 100 milion eder...

20 kisi 5 milion euro aliormu :)

Çalışan Kişi Bilgisi

28 Şubat 2014 tarihleri itibarıyla Grup’un çalışan sayıları aşağıdaki gibidir:

Lisanslı futbolcu 321

Teknik kadro 25

Sağlık 18

Diğer personel 260

Toplam 624

bu 2014 mali tablodaki rakamlar.

https://cdn.galatasaray.org/files/sportif/bdraporlari/gssportif-28022014.pdf

bu dosyayı biraz incelersen gelir ve giderleri görürsün as takımda 20 oyuncu değil en azında 32 kişilik bir kadromuz vardı.

Neyse seninle daha fazla tartışmaya giremeyeceğim ama şu üstteki pdf i biraz incelersen önceki yıllardan kalan zararları bile görebilirsin.

Neyse sana iyi forumlar.

Çalışan Kişi Bilgisi

28 Şubat 2014 tarihleri itibarıyla Grup’un çalışan sayıları aşağıdaki gibidir:

Lisanslı futbolcu 321

Teknik kadro 25

Sağlık 18

Diğer personel 260

Toplam 624

bu 2014 mali tablodaki rakamlar.

https://cdn.galatasaray.org/files/sportif/bdraporlari/gssportif-28022014.pdf

bu dosyayı biraz incelersen gelir ve giderleri görürsün as takımda 20 oyuncu değil en azında 32 kişilik bir kadromuz vardı.

Neyse seninle daha fazla tartışmaya giremeyeceğim ama şu üstteki pdf i biraz incelersen önceki yıllardan kalan zararları bile görebilirsin.

Neyse sana iyi forumlar.

sanada iyi forumlar...

Adamlar kusuru kusurune millete hesap verecek

anlatamadigim bisi var

ben 60----70 milyon eurodan bahsediom ortada olmayan

millet siralio dizio ama topluom 10 milion euro etmio....

o yasdigimi bida okuyun tekrar yasin bana

klupte 20 oyuncuya adambasi 5 versen anca o rakama ulasio

okadar oyuncuyada o paryi vermedigimise gore

Umarim Tolgay haberi doğrudur. Bizim icin zaten rahatlikla alinabilecek ve nokta transfer olacak 2 yerli var. Olcan ve Tolgay.

Drogbaya gelince, maasi cok yüksek. Yasi ortada. Seneye 1 sene daha yasli olacak. Drogba Chealsedeyken bile dinlenerek oynuyordu. Bizim bu sezon yaptiğimiz hatalardan birisi, Drogbayi dinlendirerek kullanmaliydik. Mancinin sistemide perfonmansini düsürdü. Drogbayi stoperlerin kucağina atti, Sneijder ve Burak mesafeyi uzatti, halbuki Drogba ve Burakla gecen sene yakin oynayarak cok iyilerdi. Sinirlama olmasaydi, düsük maastan 1 sene kalmasini isterdim ama takimin sorunu yaraticilik. Yaratici ve skor üreten bir kanat forveti Drogbaya tercih ederim.

bende yapmasini bilmiomuyum o taraftarligi

roben gelsin

balotelli gelsin

david villa gelsin

falan filan

SIZ NEDEN BUNLARDAN KLUBUN CIKARLARINDAN BAHSETMIORSUNUS KARDESIM....BEN SIZ GIBI TRANSFER SEZONU ACILINCA SOLUGU BURDA ALANLARDAN DEILIMKI

TOPLANIP CARSI KADAR OLAMADIK

DAHA BETERINI YAPIP O FEDERASYONU YERLE BIR EDEMEDIK,... ETMEYI BIRAK YURUYEMEDIK BILE

O GELSIN BU GITSIN DEMEYLE TARAFTARLIK OLUORSA ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en iyi taraftar sizsiniz

anlayana

UA mi salla gitsin CARSI KADAR OLAMADIK ONA YANARIM

ne carsisi yaa trabsonlular kadar olamadik

anca kareografi yapmasini biliris :)

sanada iyi forumlar...

Adamlar kusuru kusurune millete hesap verecek

anlatamadigim bisi var

ben 60----70 milyon eurodan bahsediom ortada olmayan

millet siralio dizio ama topluom 10 milion euro etmio....

o yasdigimi bida okuyun tekrar yasin bana

klupte 20 oyuncuya adambasi 5 versen anca o rakama ulasio

okadar oyuncuyada o paryi vermedigimise gore

Bende sana diyorum ki resmi hesaplara göre oyunculara toplam 130 milyon TL yaklaşık 43 milyon euro sadece sabit ücret ödüyoruz.

Bunun maç başı + prim + imza parası falan var ayrıca diyorum sana mali tablolar burda gelir gider belli ha çok istiyorsan gidersin divan kuruluna sorarsın hesabını ama kamuya açık ve denetimli bir şirket var. Ben borsa da bile takip ediyorum ara ara gelir gider masraf kalemleri.

herşeyi bırak 250 milyon kadar önceki yıl transfer zararları var buda 80 milyon euro yapıyor.

En son denizbank a olan döviz bazlı borçlar sberbank ile tl olarak çevrildi. yani cebe atıyorlar falan deme ekonomik olarak batık olan klübümüz son 3 yılda hem çok iyi transfer ve marka oldu hemde çok sağlam borç eritti.

yani itham etmeden önce araştır biraz. arada cebine atan karaktersizler vardır elbet ama 1-2 kişi için bütün klübü zan altında bırakma.

Bende sana diyorum ki resmi hesaplara göre oyunculara toplam 130 milyon TL yaklaşık 43 milyon euro sadece sabit ücret ödüyoruz.

Bunun maç başı + prim + imza parası falan var ayrıca diyorum sana mali tablolar burda gelir gider belli ha çok istiyorsan gidersin divan kuruluna sorarsın hesabını ama kamuya açık ve denetimli bir şirket var. Ben borsa da bile takip ediyorum ara ara gelir gider masraf kalemleri.

herşeyi bırak 250 milyon kadar önceki yıl transfer zararları var buda 80 milyon euro yapıyor.

En son denizbank a olan döviz bazlı borçlar sberbank ile tl olarak çevrildi. yani cebe atıyorlar falan deme ekonomik olarak batık olan klübümüz son 3 yılda hem çok iyi transfer ve marka oldu hemde çok sağlam borç eritti.

yani itham etmeden önce araştır biraz. arada cebine atan karaktersizler vardır elbet ama 1-2 kişi için bütün klübü zan altında bırakma.

seson boyunca 20 milion euro saten bilet satislari ...simdi bida hesapla

en az rakami verdim sana

az daha konusursam klup iceri tiktircak beni yeter :)

fasla desifre ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt