Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bitmiş chedjou Afrika kupasına gitcek daha kesinlikle yollanmlı

tapa

Ne güzel işte bir ay Dany ve Chedjou olmaz. Ohhh mis gibi. Vallah ben satabilecegimize inanmiyorum. Yani öyle yok pahasına gitmeyeceklerse, bunlara kimse para vermez gerçekten.

I am the one who knocks!

Ne güzel işte bir ay Dany ve Chedjou olmaz. Ohhh mis gibi. Vallah ben satabilecegimize inanmiyorum. Yani öyle yok pahasına gitmeyeceklerse, bunlara kimse para vermez gerçekten.

I am the one who knocks!

Chedjou 5 piyaaaası var +3dede durabilir diyordum dünde izleyince tekrar hayal kırıklığına uğradım

tapa

luceeee luceeee fanatik fenerli arkadaşım var lucescuyu dedim mancini ayrılınca çocuk bi yutkundu ilk önce gelmesin yaa dedi o yözden aslan kükremeye geliyoo rahat olun renktaşlar o luce buraya gelecek :D

I am the one who knocks!

Birde bu afrika kupası diyorlar 2015 için. tam araştırmadım ama oda dezavantaj olabilir satış için.

bu chedjou'dan hicbirsey olmaz. adami dün bir kez daha seyrettim ve bizde kesinlikle yeri yok..

Şuan TRT Spor'da Hollanda'nın İspanya'ya tecavüzü var. Daha 14-15. dakikalar oynanıyor.

Tekrar izlemek isteyenler için :)

Kamerun hem Hirvatlardan hem de Brezilyalilardan dayak yer geri kalan iki maçta. Hakem sayesinde sadece 0:1 kaybettiler dün. Chedjou için sarfedecek laf yok zaten.

I am the one who knocks!

Arkadaşlar Gssözlükte Şener Özbayraklı için girilen son entrye bakın.

Kamerun hem Hirvatlardan hem de Brezilyalilardan dayak yer geri kalan iki maçta. Hakem sayesinde sadece 0:1 kaybettiler dün. Chedjou için sarfedecek laf yok zaten.

I am the one who knocks!

Kamerun'un hocasında da iş yok.Elindeki malzemeye göre saçma bir düzende oynuyorlar.Eto'o'nun yanındaki 2 adamda çok kötü oynadı.Çok zorlama bir kadroyla oynadılar.Halbuki yedekte kullanabilecek adamları vardı.Defans topu orta sahayla buluşturamadı, orta sahada forvetle.90dk boyunca sürdü ve adam müdahale etmedi bu duruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt