Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.947
- 73.470
- 5.188
Zorunlu alma var diyolla. 10 m civarıGeçici diyor ya bonservisi ile kitleseydik keşke. Zorunlu satın alma vardır umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorunlu alma var diyolla. 10 m civarıGeçici diyor ya bonservisi ile kitleseydik keşke. Zorunlu satın alma vardır umarım.
Halen bekliyorum. Kendim bakamıyorum Mahir kardeşim ben şu Reykjavik'teyim. İstanbul'daki arkadaşlarımız ilgileniyorlar.

Mekani bos bulanlar at koşturdu ama gercek transfer baronu son gün masaya yumruğunu vurdu işteAçtığım nöbet ile,
Falcao İstanbul’a geldi
Andone KAP geldi
Diagne gitti
Lemina gelecek
Beklerden birisi gidecek
Yeter mi?
valla sanki bilet olmayınca direk bilet yok diyordu bunda rezervasyon online yapılmamış yazdıYok Melih de baktı onda rezervasyon var diyormuş
Anderlecht'ten Brugge'ye döndü olayını ilk kim demişti Rodop mu Schira mı başkası mı?
rezervasyon var ama bilet online rezervasyon yapılmamış diyor. yani biletin varlığı doğru. ha rezervasyondur yada alınmıştır bilemiyorum onu.ben baktım rezervasyon online yapılmamış diyor bilet yok mu demek