Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina sağ bek oynamamak için bielsa ile tartışmış

Lemina sag bekte harcanacak topcu degıl direk oynamalı

Yunus Emre açıklamasını yaptım kardeşim :) Teyit ettirmek babında zaten bilgi almaya çalıştım. Hayırlı olsun camiamıza Mario Lemina ;)

Gördüm abi. İmzalar atılsın da gerisi önemli değil. Gördüğüm en iyi transfer dönemi diyebilirim. Drogba Sneijderli sezonda bile bu kadar heyecanlanmamıştık. Bu kadar para kıtlığına rağmen muhteşem bir sezon geçiriyoruz.

Valla benim izlediğim lemina kadroya ilk yazılır sonra diğerleri.Adam bizim en buyuk eksiğimizi kapatabilir.O da tempo.

devam beyler 11leri gonderın nirvana gibi yemınle

Mumkundur. ikisini de izlediysen yorum yapabilirsin. Andone bir kac yas buyuk. Daha tecrubelidir muhakkak.

Bana bir Adrian ilie katkisi yapabilir gibi geliyor.
andoneyi ispanyadan hatırlıyorum, son durumunu bilmemekle beraber gayet saglam adamdı.
maupay gecen sene championshipte iyi istatistik yaptıgından dikkatimi cekmisti. mac ozetlerini gollerini izlemistim. diagnegillerden. sanslı bir sezon gecirmis sadece.

saat 11 de hatunu görmeye gidecem,4 saat anca uyuyacagız ha : (

sana o kadar da yeter babatunde
1567383466433.webp

nzonzi-seri-lemina-feghouli-emre mor-falcao olur

babel zaten bu formsuzlukla yedek kalır.belhanda da kesilebilir rahatlıkla.jimy adam olursa ortasahaya ve belhandaya alternatif

Bu site biletleri nasıl satıyor?Paris maçı biletleri bu kadar erken satışa çıkmış olamaz sanırım.

jimy 10 numaraya ve kanada iyi alternatif olur.hatta nzonzi-lemina-jimy bile yaparız bazen ama o arkadaşta bi sorun var

Lemina geldigine gore tahminimce Linnes Spartak yolcusu.

Bana gore eksigimiz iyi bir sol bek ama Naga ve Emre Tasdemir ile idare edecegiz artik.

Mariano ve Sener ile fazla sıkıntı yasamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt