Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse andoneye odaklanmamış ama bence elmander etkisi yapacak bir oyuncu. 10 numara giydiğine göre 10.5 tarzı olabilir. Çok diri süratli ve dengeli birine benziyor. Falcao ve Andone aynı anda sahada olursa rakipler olacak tecavüzden zevk almaya doğru evrilirler :D

elmander değil de necati ateş diyebiliriz tarzı için.

Mojica iş yapmaz ya geçen sezon maç oynamamış sakat geçirmiş riskli. Ve videolarını izledim sol kanat gibi adam arkaya full adam kaçıyor konsantrasyonu cok zayıf oyuncunun veya sol kanat oynamışlar bilmiyorum. Teknik hiz üst seviye ama onlara laf yok, he bide Nagatomo'dan ne kadar kötü olabilir ki olayı var

6.haftayi bekliyorum..
IMG_20190902_100028.webp

Mojica ya gerek yok. Naga gidiyorsa çok daha iyisi gelmeli

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence şu kısa dönemde kolay kolay iyi bir bek bulamayız..
Devre arasına veya sezon sonuna bırakmak daha iyi olur gibi.
Bek oyuncusunun birinci iişi savunmakdır.O yüzde en önemlisi savunması iyi olmalıdır.Zaten şu ligde ofansi anlamda zayıf olan bekler bile bir şekilde katkı verir.Bekler hızlı ve tempolu olmalıdır.
Bu anlamda tetteh özenlikle hız ve sertlik anlamında buna güzel bir örnek.Tabi illaki olsun ve çok tanıdığım için diye değilde o özelliklerini çok beğeniyorum.

Bize yerli bir stoper o da kaan ayhan müthiş işimizi görürdü.

Belhandanın yerinede leminanın geldiğini varsayarsak hızlı bire birde etkili keita tarzı bir kanat.
Hoca bu tarz oyuncuları çok sever.Nasıl aldırmadı şaşıyorum.

Lemina sadece şu durumda biraz mantıklı olur, mariano satılır, yerine lemina oynar.

Bu üçlüden biri tribüne çıkamaz ya. Ya da belhanda satılacak ama o zaman aşırı defansif bir orta üçlümüz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt