Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDcZ3wDWkAAbY99

Beşiktaş, Malili sağ kanat oyuncusu Abdoulay Diaby'nin kiralanması için Sporting Lizbon ile anlaşmaya vardı. (TRT Spor)

arkadaşlar bu al sat cezasına bir daha girmeyiz demi biz.

Diğer sene ne yapıp edip taliscayi alacaksın belhandayı satıp bir şekilde çin klubu ikna edip alacaksın. Falcao Talisca Babel mükemmel 3lü olur.

Dun beyoglu gs store gittim parcali falcao formasi almak icin , parcali forma kalmadi dedi bende usendim baska yere gitmeye diger renk formayida almak istemedim en kisa zamanda alcam insallah falcao formami.

Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.

Bir sürü oyuncu satıp, bonservisi ile tek Falcao'yu aldık. Diğer tüm ana parçalar kiralık.
Allah korusun bu sene şampiyon olamadık, ne olacak peki?
Tüm kiralıklar gidecek. Satacağın oyunculardan Marcao vs çok yüksek para alamayacağın belli. Ee sonuç?

Fener'e geçen sezon tüm ana parçaları kiralık almıştı. Ve başarısız oldular.
Kiralık oyuncu kendi takımı gibi sahiplenmez hiç bir zaman

Hmm FFP varken ne önerirdin?

Ya da Onyekuru'nun seni Garry'den daha çok sahiplenmesi hakkındaki düşüncen ne?

Aksine opsiyonlu alım daha mantıklı, BJK - Ljajic transferi gibi.

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
nzonzi lemina
feg belhanda babel
falcao
aman allahım kadroya bak kağıt üzerinde son yılların en iyi kadrosu. nagatomoyu gönderip daha hızlı seri bir adam alsak yerine kusursuza yakın olacak kadro

Altındaki yorumlar koparttı

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim ne derse desin çok doğru bir planlama yapmıyoruz.
Günlük düşünüyoruz.

Bir sürü oyuncu satıp, bonservisi ile tek Falcao'yu aldık. Diğer tüm ana parçalar kiralık.
Allah korusun bu sene şampiyon olamadık, ne olacak peki?
Tüm kiralıklar gidecek. Satacağın oyunculardan Marcao vs çok yüksek para alamayacağın belli. Ee sonuç?

Fener'e geçen sezon tüm ana parçaları kiralık almıştı. Ve başarısız oldular.
Kiralık oyuncu kendi takımı gibi sahiplenmez hiç bir zaman

geçen sene fenerin çok kötü transfer yaptığını düşünmüyorum onların en büyük sıkıntısı başı boşluktu... Bu sene ersun kendi takımını kurunca herkes bir gaza gelmiş tolga bile canla başla oynuyor .. Bizde o tarz bir problem olması çok zor İmparator kaosa izin vermez zaten bize gelen kiralıklara bakın hep daimi kalmak istiyorlar gönüllerde yer ediyoruz bizdeki aile ortamı farklı fenerle kıyaslamak saçma olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt