Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş: "Yabancıya bir sınır getirmek lazım. Ne zaman Avrupa Birliği üyesi oluruz, o zaman yerli-yabancı ayrımı yapmayız."

Milli ara yine hiç iyi olmamış ya tam maç yapmamız gereken haftada antreman bile yapamıyacaz adam akıllı

Mehmetcim çok koyu bir Galatasaraylı idi rahmetli babam. Ali Sami yen stadı açıldığında çöken trübündeymiş falan, maç kaçırmazdı. Daha 7 yaşında iken ilk maçım Ankaragücü deplasmanıydı. Çocukluk aşkımdı Galatasaray. 14 yıl şampiyon olamadan beklemek sevginin yanında hiç bir şey di hatırımda kalan. Orta okulda okuldan kaçar maçlara giderdim. O zaman fenerli bjklilerle filan maç seyrederdik. Bu günki gibi düşmanlık yoktu. Tarık Hodjic filan çok net hatırlıyorum şuan. B. Mehmetler Gökmenler Büyük Metinler (Tüpgaz Metin). Şampiyon olamasakta Galatasaray hep elitti. Hep farklıydı. Zaten Derwall zamanı uçacağimız belli olmuştu. 14 sene sonra gelen şampiyonluk günü dün gibi aklımda. Çok güneşli bir gündü. Şampiyonluk golünü de çok yakın arkadaşim olan Muhammed Altuntaş (Mami) drogbanın reale attıgı topuk golü gibi atmıştı , golcu olmadığı halde. Sonrası ilk kez sabaha hatta günler süren bu günün kutlamalarının ilki, başlangıcı diyebileceğimiz bir sevinç söleni... Hey gidi günler. O günleri görmeyen Galatasarayımın kıymetini anlamaz. Sonraki yıllar zaten bir roman olur. Ancak bu kısa posta bunları sığdırabildim.
Tek üzüntüm sevgili babamın UEFA şampiyonu olduğumuz yıl subat 2000 de vefat etmesiydi. '3 ay daha yaşayabilseydi o muhteşem günü de görecekti. Umarım bir yerlerden seyretmiştir.

İYİ ki GALATASRAYLIYIM, sağol baba.

Başınız sağolsun abim, mekanı cennet olsun.

Şener’in formayı Mariano’dan alması çok önemli hale geldi.

Hatta Ömer’inde Nagatomo’dan.

Böylelikle yedek kulübesinde yabancı hakkımız olur.

Bu iki mevki çok kritik mevkiler biliyorum, fakat Şener ve Ömer’in şu an oynayan Mariano ve Nagatomo’dan kötü olduğunu inanmıyorum.

Ligde onlarla idare edilir SLiginde zaten full kadro oynariz

Böyle kaliteli bir kadronun içine Süleyman Luş’u monte edersek bence sırıtmadan oynayabilir. Işık’a da güvenebiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şenol Güneş: "Yabancıya bir sınır getirmek lazım. Ne zaman Avrupa Birliği üyesi oluruz, o zaman yerli-yabancı ayrımı yapmayız."

türkiye'nin ab'ye girmesi imkansız. bakın olası bile değil imkansız. ekonomi bilmeyen adamların isteği bu. türkiye yer alamaz o birlikte. yer alamadığı gibi yabancı sınırına da bunun üzerinden örnek verilemez saçmalıyorlar iyice

Falcao napıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt