Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.130
- 312
- 1.848
Taylan arkadaşa ön libero demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.Nasıl şans bulup gelişecek bilmiyorum.Oyuncuyu alıp kiralık bıraksak kulübünde sanki daha iyi olur gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün gündemi takip edemedim Lemina transferi yattı mı?
Diagneye 10 m vermemiz Kostası 1.5 yıllığına kiralayıp teneke bağlayıp yollamaya çalışmamız falan filan. Son günlere kalınca böyle sıkıntılar yaşıyoruz işte.Grosskreutz malı haricinde son gün yapılan transferlerde ne gibi sıkıntı çıktı bana 1 tane örnek verir misin sadece 1 tane ?
Taylan'ı alıp sonra kiralayarak yer açacağız.bugün gündemi takip edemedim Lemina transferi yattı mı?
Bugün gece 1'de bitiyor ŞL listesiBiz linnesin ismini sampiyonlar ligi kadrosuna yazdik mi?
Taylan arkadaşa ön libero demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.Nasıl şans bulup gelişecek bilmiyorum.Oyuncuyu alıp kiralık bıraksak kulübünde sanki daha iyi olur gibi.
basaksehir'e bak elindeki adamlari fenere bedava yollamaktan baska bir sey bildikleri yok. köpekler ellerinden gelse kalecisini bile verecek.
Linnes 1.ligde oynamak istemezMadem Taylani istiyoruz , ver 1 m + Kiralik Linnes maasınında bir kısmını karsıla.
Çicek gibi anlaşma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi