Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yaşa kadar iyi gelmişsin ne diyim

Doğrudur gelişimini tamamlayamayan biri için özellikle senin için rol modeli olurum biraz daha cik cik le sen buralarda açıklamalar gelince senin için ban yerim ben rahat ol açıklamaları bekliyorum apo başgana bağlamak için canımıniçi öpüyorum güneş görmeyen yerlerinden sarı civcivim benim :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

22:23 ilk kap
23:23 ikinci kap
23:24 üçüncü kap

22 oldu sıra 23'de bitmedi 24'de bizim

Linnes Rusyaya gidecek galiba 4 Milyona falan Kpasa olmuyorsa

Son 3 saat Falcao ve Lemina KAP'lari gelsin de Taylan Antalyalı gelmese de olur Linnes'in de sözleşme dondurularak gibi

Lan ne geceydi beee... Çok az uyku aldım ama değdi.

Kolpaciyi layklayalim

1567447178955.webp

Doğrudur gelişimini tamamlayamayan biri için özellikle senin için rol modeli olurum biraz daha cik cik le sen buralarda açıklamalar gelince senin için ban yerim ben rahat ol açıklamaları bekliyorum apo başgana bağlamak için canımıniçi öpüyorum güneş görmeyen yerlerinden sarı civcivim benim sags :)

Doğrudur gelişimini tamamlayamayan biri için özellikle senin için rol modeli olurum biraz daha cik cik le sen buralarda açıklamalar gelince senin için ban yerim ben rahat ol açıklamaları bekliyorum apo başgana bağlamak için canımıniçi öpüyorum güneş görmeyen yerlerinden sarı civcivim benim sags :)

Yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt