Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'nin da gelmesiyle Şampiyonlar ligi A grubuna giriş yapıyoruz.
images

Tamam da senin rakibin Modriclerle Verattilerle oynuyor

Seri fizik olarak ancak 10.hafta falan hazır olur. Konya maçında canlı izledikten sonra bu yorumu yapıyorum.

Kendisinden büyük beklentim vardı ama umarım ben yanılırım fakat pek ışık alamadım.

Daha önce izlediğim bildiğim bir oyuncu ama sanki enerjisini yitirmiş gibi. 1 sezonda nasıl bu hale gelmiş gerçekten çok ilginç?

Lemina gelirse forma savaşı efsane olur orta sahada. Kimse rahat edemez. Nzonzi, Seri, Belhanda falan hepsi Lemina ile birlikte forma savaşına girer.

Tabi ben hala inanmıyorum Lemina transferine çok imkansız duruyor bu kadar az zaman kalmışken.

Transfer için fazladan gün talebi olabiliyor mu 😅

Lemina'yı alacaktınız bari uçağı İngiltere'ye götürüp ordan Lemina ve Falcao ile gelseydiniz.

Hoca seriyi mi istemez :D yav arkadaşlar rotasyon diye bir şey var hani 3tane sağlam diğerleri çürük olursa babayı yeriz Biraz düşünün

Seri kötü oyuncu degil adam dünya starı ama berbat başladı, cok isteksiz fizik gücü zayıf. Adamda ruh yok. Umarım toparlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seri'nin kalitesi bu ligin çok çok üzerinde bu lige son zamanlarda gelen enn kaliteli merkez orta saha onu tartışmam bile ama dediğin gibi hala kendisini bu takıma ait hissetmiyor belli ki

Seri benim gözümde Lemina'dan da kaliteli oyuncu Nzonzi'den de Belhanda'dan da o kadar söyleyim henüz kendisini gösteremedi ama gerçekten başka bir seviyenin oyuncusu bu adam

Belki de Lemina gelir forma yarışına giderse Seri de bir an önce toparlar kendisini

Seri-Lemina
Nzonzi
Üçlüsüyle oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt