Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok daha iyi bir video yapılabilir idi...gerçi olsun KAP geldi ya gerisi önemli değil :+)

Arif yapma, kuşlar bile harika olmuş, diyorlar. Egolarından, hasetlerinden bunu demeleri zordur, bilirsin. Video efsane, en iyi transfer videosu olabilir. Daha iyisi oscar ödüllü film fragmanı olur amilu amilu...

Bu saaten sonra yönetime gram laf etmem. Zaten mali konularda başarılılardı. Transfer konusunda en başarılı yönetim oldu. Hatalardan ders çıkılmış müthiş bir 2 gün yaşattılar. Allah razı olsun. Bu saatten sonra bize düşen onları ve takımı sonunda kadar desteklemek olur. Bu sene yamyam çok etrafta dahada kenetlenmemiz lazım.

Bunlarda alıştılar son saniye transferlerine ocak ayında 3, şimdi 4 son gün transferi.

Devre arası Banega gelirse çok iyi olur. Seneye Talisca için kiralık için uğraşmalıyız

Abdurrahim Albayrak:"Ben ve ailem çok zor günler yaşadık. Mustafa Cengiz Başkanımıza ve Yusuf Günay kardeşime bana her gün, her an verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hakikaten aile düzenim bozuldu. Türkiye’yi terk etmeyi bile düşündüm. Çok acımasızca eleştirildim."

yeminle üzüldüm

Bu saaten sonra yönetime gram laf etmem. Zaten mali konularda başarılılardı. Transfer konusunda en başarılı yönetim oldu. Hatalardan ders çıkılmış müthiş bir 2 gün yaşattılar. Allah razı olsun. Bu saatten sonra bize düşen onları ve takımı sonunda kadar desteklemek olur. Bu sene yamyam çok etrafta dahada kenetlenmemiz lazım.

Iste taraftardan beklenen bu

Orta saha çok rahatladı cidden. İleri 3 lü de gayet iyi. Kale emin ellerde zaten. Savunma için aynı şeyleri söylemek zor. Ama her yere de takviye yapılamazdı. Oldukça başarılı bir transfer süreci oldu.

haber bandının ekran görüntüsünü alın güzel anlar
ilerde transfere aç kalacağımız gunler olabilir bakar bakar eskileri anarız

Vala ben dün 1 yaşımdaki oğlumu aldım tv karşısına koydum. Falcao GSda manşetinin önünde çektim bir kare.
Yıllar önce Hagi GSda manşetli gazete elimdeyken çektirdiğim bir fotoğrafım var ki en sevdiğim anılarımdandır. Oğluma da bir anı kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt