Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi tane hazirlik maci sart milli arada, zaten tam kadroyuz bi tane bile yollamadik milli takima :asd:

Transfer dönemi boyunca çok eleştirilerim oldu.Ama kesin kanıya varmak ve genel bir yorum yapmak için transferin bitmesini bekledim.Bir günde kalsa içimde hep bir umut vardı.Çünkü hocamız bunun sinyalini, çok değişiklik olacağını önceden haber vermişti.

Alınamayan veya satılamayan oyuncuları bir kenarıya koyarsak bu sene yapılan yabancı oyuncu transferleri hem kalite hem maliyet anlamında çok iyi transferler.
Ben nedense Galatasaray markasının bu tür oyuncuları getirmesini çok büyük başarı olarak görmüyorum.Galatasarayın başına öyle kötü yönetimler geliyordu k
çok rezil transfer dönemleri yaşıyorduk.O dönemleri görünce şimdiki dönem bize inanılmaz geliyor.Burada yönetimin bu transfer döneminde yaptığı başarılı işlere gölge düşürmüyorum.Sakın yanlış anlaşılmasın.

Her ne kadar kaliteli futbolcular alsakda futbol sahada oynanır.Yapılan transferlere göre müthiş futbol oynamamız gerekir diye düşünüp hocaya yüklenenlerde olabilir.Ama ciddi eksiklerimizde hala mevcut..Tabiki ne olursa olsun bu kadroyla bile çok az, çok rakiplere göre fark yaratmamız gerekiyor.

Şu kadroya fişek gibi bekler ve bir sol kanat yakışırdı.Hem ekonomik olarak hem potansiyel olarak bu ligin en büyüğüyüz. Hadi bir tarafta feg var.Ama diğer kanatta öyle bir isim olmalıydı ki hızıyla,tekniğiyle Hala tempo sorunumuz var.
Bu kadar kaliteli oyuncu aıldıran hoca muhakkak hızlı bir kanat aldırırdı.Sanırım istenilen düzeyde piyasada o tarz bir oyuncu yoktu.İşler yolunda gitmezse, bu tarz adama ihtiyaç olursa devre arasında alınır.

Başkan ve yönetimin istifa etmesini bende istedim.Tabiki bunu transfer dönemi devam ederken daha sert sözlerle ifade etmişimdir :) .
Bu transferleri görünce ister istemez düşüncülerde yumuşama oluyor.
Fakat Galatasarayın hala daha güçlü bir başkan ve yönetime ihtiyacı var diye düşünüyorum.Sadece şu transfer dönemine bakıpda değerlendirme yapmamak gerekiyor.Özellikle albayrağın daha çok futbol takımıyla ilgilenmesi ve hocaya yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum.Heleki basın açıklamalarını falan kesinlikle başkasının yapması gerektiğini düşünüyorum.

Şimdi transfer dönemi kapandı.Bütün olumsuz düşünceleri bir kenarıya bırakıp bu takıma tam destek olmanın vakti geldi.
Başkan ve yönetimden tek beklentim bu takımın haklarını yerinde ve hemen yazılı falan değil sözlü olarak savunmak.Gerekirse basın açıklaması yapmak.Kayseri maçından sonra yapılmalıydı.Çünkü haklıyız.

Böyle büyük bir oyuncunun bize gelmek için çabalaması, sıkıntılar çekmesi, bu klasmanda bir topçunun Türkiye'de isteyeceği paradan çok daha azını kabul etmesi acayip bir olay. Eşini benzerini görmedim ben. Adam resmen bizi istedi.

Yönetim sağolsun çok uğraştı çok yoruldu lakin asıl olay taraftardaydı. Adam öyle bir sevgi gördü ki kayıtsız kalamadı.

Daha yüksek sesle bir daha söyleyin!
Radamel Falcao Garcia Zarateeeeeee! 🐯 :falcao:

Diyolar Ki Şu Havalara Bak Sanki Kaplanı (Falcao'sı) Var, Belki Var? :devilish:

1567494267055.webp
3 sene sonra öz hakiki Cim Bomlu bir sol bekimiz olur inşallah:sarıkalp::kırmızıkalp:

Umarım Mariano'nun sözleşmesi fesh edilir ve Şener 11'e geçer. Bu şekilde olursa Belhanda-Seri-Lemina üçlüsünden 1 kişinin yedekte bekleme şansı olur + Andone de yedekte bekleyebilecek. Donk ve Linnes tribüne çıkacak zaten sorun çıkarmıyorlar.

Diğer türlü Linnes giderse Mariano 11 oynayacağı için Belhanda-Seri-Lemina-Andone 4 lüsünden ikisi tribüne çıkacak. (Donk oynadığı zaman) Yıllık ücretleri yüksek olan bu futbolcuların ikisinin tribüne çıkması çok kötü olur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt