Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanarsın alevli emojiyide kendileri buldu 2 haftadır önüne gelen duyumcunun koyduğu emojiler. sürülecek aklı yok bunların ve bununla mutlu olan bir topluluk var.

Boşa rerererororo yapmasınlar bunun adı üzgünüm ama ezikliktir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şampiyon olamazlarsa kovulan bi yönetici çıkıp elif elmas gibi olan transfer usülsüzlüklerini tek tek itiraf eder.Koç ailesi,aileye fenere yasaklar golf oynamaya devam ederler

Yalnız slimani 2 tane daha atmış 45 dakkada.

bu fenerin cenabet olduğunu ispatlar

Sinirlenmiyorum aslında, yani acıyorum sadece, çoluk çocuk herkesten dilenen, "başkanım bize gülüyorlar ühühü" diye gezenlerin girdikleri tribe bak

Ulan sizin td niz değil mi her fırsatta Fatih babayı taklit eden
ve de sizin taraftarınız değil mi Galatasaray taraftarının sözlerini çalan?
kim kimi taklit ediyor monaco

gerçekten ezik bir camia. rabbim iyi ki fenerli olmamışız. düşünsene fenerlisin hahahahahahaha lan evden dışarıya çıkmaya utanır insan bunlar utanmadan formayı giyerek dolanıyor

bunlara bu sene şampiyonlukla son darbe gelecek sonra dötü ömür billah toplayamayacaklar. kayyumdan önceki son çıkış

Bu şerefsiz Monaco Onyekuruyu yedek bırakmış şimdiden,kiralayak devre arası madem kardeş olduk:)

Hani uçup kaçıyordu onyekuru.. 50 kere dedim bu adam en geç 2 seneye sağa sola kiralanır.. Monaco çok yanlış bir seçimdi zaten kendisi de top class bir topçu olamaz max bizim gibi liglerde yıldız diğerlerinde de ort bir oyuncu olur

Bu nasıl bir kompleks lan :) ahahaha kahkaha attım yazık ya, hem acıyorum hem gülüyorum hallerine allahım sen affet :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt