Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fb yöneticileri tam bir ergen kıvamında..bir paylaşım yapmışlar resmi siteden kendi maçları olduğunu unutup

Camiamız ve kamuoyuna önemli hatırlatma: Lütfen taklitlerimizden sakınınız.
08:32 - 1 Eyl 2019

Gustavo İstanbula gelmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu ciddiye alıp gocunan Galatasaray Taraftarı olacağını falan mı düşünüyorlar? Taklit olan kısım neymiş? Emoji'yi mi keşfetmiş fenebahçeliler? Uçağı mı bulmuşlar. Böyle anlamsız hamlelerle kendi kendilerini komik duruma düşürüyorlar farkında değiller.

kızla yemek yerken fenerliler maça gidiyor dedim oğlum ordan gitmeyin falcao geliyor ordan dedim yazık be dedim gidin vedati izleyin siz dedim 😃

Ulan bunları ciddi gerzek 32 yaşında Mehmet topaldan sadece ayağı daha iyi diye vasat üstü bir adama 7milyonmu verilir hicmi uyarmiyorlar sizi ezikler

Her ne olursa olsun büyük camiaların bu şekilde twit atarak sözde gönderme yapması iyi bir şey değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu uçağın ıneceği yok transfer yattı heralde
neyse sezon bitti o halde önümüze bakalım

O değilde saat 16 diye açıklama yapıp şu ana kadar resmi başka açıklama yapmamak nedir yahu..

Martin Skertel, İstanbul'da oynamak istiyor diyor Ajansspor/ Mustafa Özgür Sancar.

Devreye girer miyiz acaba?

Ezikbahçelileri kendi haline bırakın adamlar kaç senedir ezilmekten artık psikolojileri bozuldu falcaoda gelince hepten gittiler Allah kurtarsın😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt